PRF

Voor €400,-

In het verleden zou deze procedure zijn vergeleken met Platelet Rich Plasma (PRP) en de “vampire lift”, maar PRF is uniek vanwege de langzame korte centrifugatie en de afwezigheid van antistollingsmiddel of synthetische toevoegingen. Door dit proces blijven de groeifactoren langer actief, wat bijdraagt aan het verjongingsproces. Net als bij PRP is dit het perfecte alternatief voor patiënten die op zoek zijn naar een natuurlijke aanpak om de eerste tekenen van veroudering te behandelen.

PRF bestaat over het algemeen uit een reeks behandelingen met een tussenpoos van 4 weken. De voordelen zoals verbeterde huidkwaliteit, collageen productie en huidverstrakking, kunnen tot 3-4 maanden duren voordat ze worden opgemerkt en kunnen 6-12 maanden aanhouden. De aanvankelijke toename van het volume duurt 1-3 weken. Vaak wordt een PRF behandeling gecombineerd met andere behandelingen zoals spierontspanners, fillers en microneedling.

De behandeling

Er worden 4 buisjes bloed afgenomen en gecentrifugeerd. Dit scheidt het bloedplasma van de rode bloedcellen. In dit bloedplasma zitten groeifactoren en voedingsstoffen.

Het bloedplasma wordt middels een canule onderhuids aangebracht bijvoorbeeld in de traangoot, neus-lippenplooi en marionet lijnen. De rest wordt gelijkmatig verdeeld en in een raster geïnjecteerd over de rest van het gezicht.

Een PRF behandeling ook tegen verlies van volume in het haar. Het concentraat van de eigen groeifactoren stimuleert de haargroei waardoor het haar dikker wordt.

Wat te doen na de behandeling?

Voor het optimale resultaat vragen wij u te houden aan de volgende adviezen:

  • Drink voldoende water om gehydrateerd te blijven na de PRF- behandeling. Hydratatie is essentieel voor een snel herstel.
  • Vermijd zware lichamelijke activiteit en inspanning gedurende ten minste 48 uur na de behandeling. Dit omvat ook tillen en intensieve training.
  • Het is normaal om enige zwelling, gevoeligheid of ongemak te ervaren na een PRF-behandeling. U kunt pijnstillers nemen zoals geadviseerd door uw behandelaar.
  • Als u bloedverdunnende medicijnen gebruikt, bespreek dan met uw arts wanneer u deze weer kunt hervatten na de behandeling.
  • gebruik alleen de huidverzorgingsproducten die zijn aanbevolen door uw behandelaar op het behandelde gebied.
  • Bescherm het behandelde gebied tegen direct zonlicht. Draag een zonnebrandcreme met SPF 30 of hoger.

Als u zich zorgen maakt over uw herstel, bijwerkingen ervaart of vragen hebt, neem dan contact op met onze kliniek.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met PRF voor de huid of hoofdhuid bij Amsterdam Skin Clinic? Boek dan een vrijblijvend consult en bespreek uw wensen met een van onze artsen.

Hoe gaat een behandeling in zijn werking?
Plan gratis consult

Ontmoet uw arts die u zal behandelen

Plan gratis consult
BIG: 29923907401
arrow-icon

Wist u dat!

45% van de vrouwen een ingreep laat doen
Wist je dat Platelet-Rich Fibrin (PRF) een geavanceerde en natuurlijke behandelingsmethode is? PRF wordt gemaakt door een kleine hoeveelheid bloed van de patiënt te nemen en dit te centrifugeren om de bloedplaatjes en groeifactoren te scheiden. Deze geconcentreerde stof wordt vervolgens gebruikt voor diverse medische en cosmetische behandelingen. Wat PRF zo interessant maakt, is dat het de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam stimuleert en het risico op afstoting of bijwerkingen minimaliseert, aangezien het afkomstig is van het eigen bloed van de patiënt. Het is een veelbelovende benadering in de moderne geneeskunde en esthetische behandelingen.

Wij zijn aangesloten bij

“Mooi”

Lippen laten opvullen, het ziet er goed uit. Lekker vol en mooie vorm, precies zoals ik het wilde

“Geweldig!”

Voor het eerst een dermapen behandeling gehad, mega tevreden na 1 behandeling al duidelijk verschil!! Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling!!
Ontdek uw Schoonheid bij Amsterdam Skin Clinic, de Beste Keuze voor Cosmetische Verzorging

Maak een afspraak bij een van onze gecertificeerde artsen!

Hulp nodig? Bel ons: 020 – 8965871

Scroll naar beneden om een afspraak te maken