Lipfiller

Vanaf €195,-

Amsterdam Skin Clinic biedt cosmetische lipfiller behandelingen in Amsterdam aan. Naarmate we ouder worden, verliezen onze lippen volume. Onze lipfiller behandelingen herstellen dit op drie manieren:

  1. We voegen volume toe aan de lippen met fillers.
  2. We verbeteren de contouren van de lipranden.
  3. We corrigeren asymmetrie en brengen de lippen in balans, zodat ze beter bij uw gezicht passen.

Kortom, onze lipfiller behandelingen zorgen voor natuurlijke en evenwichtige lippen.

Lipfillers van hyaluronzuur

Onze fillers zijn samengesteld op basis van hyaluronzuur, een natuurlijke lichaamseigen stof die van nature in ons lichaam voorkomt. Hyaluronzuur staat bekend om zijn uitstekende veiligheidsprofiel, omdat het door het lichaam op natuurlijke wijze wordt afgebroken en geen schade aanricht. Het is een buitengewoon veelzijdig ingrediënt in cosmetische behandelingen en wordt al vele jaren met succes gebruikt.

Bij Amsterdam Skin Clinic worden onze artsen grondig getraind om hyaluronzuurproducten op een optimale en gepersonaliseerde manier toe te passen. Ze begrijpen de nuances van elk product en weten hoe ze het moeten aanbrengen om de beste resultaten te bereiken. We stellen uw gezondheid en veiligheid voorop, en daarom zorgen we ervoor dat we alleen hoogwaardige, door de FDA goedgekeurde fillers gebruiken.

Een bijkomend voordeel van hyaluronzuur is dat het de eigenschap heeft vocht aan te trekken. Dit betekent dat de huid niet alleen wordt opgevuld, maar ook beter wordt gehydrateerd, wat kan bijdragen aan een jeugdiger en frissere uitstraling. Hydratatie is essentieel voor een gezonde huid, en hyaluronzuur draagt bij aan het behouden van die vitale vochtbalans.

Bovendien bevat elke filler die we gebruiken Lidocaïne, een plaatselijke verdovingsstof. Dit zorgt voor een zo comfortabel en pijnloos mogelijke ervaring tijdens de lipfiller behandeling. We begrijpen dat comfort een belangrijk aspect is, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich ontspannen en zelfverzekerd voelt tijdens uw lipfiller behandeling bij Amsterdam Skin Clinic.

De Lipfillers behandeling

Tijdens de lipfillers behandeling bespreekt u eerst uw wensen met de arts. De arts zal u vervolgens eerlijk adviseren en realistische verwachtingen scheppen over het te verwachten resultaat. Als u besluit de lipfillers behandeling voort te zetten, worden uw lippen eerst verdoofd voordat de arts de lipfiller met een dunne naald plaatst. Deze injectie kan tijdelijke zwelling veroorzaken, wat een normale reactie is en meestal binnen enkele dagen verdwijnt. Na de behandeling wordt de lipfiller in uw lippen zorgvuldig gemasseerd om een gelijkmatige verspreiding en een natuurlijke uitstraling te garanderen.

 

Na de behandeling

Om het beste resultaat te behalen na uw behandeling, raden wij u aan om de volgende adviezen op te volgen:

  1. Blijf gedurende de eerste 2 uur na de behandeling niet plat liggen.
  2. Onthoud dat u gedurende 24 uur niet mag roken, sporten of alcohol mag drinken.
  3. Vermijd de zon en de zonnebank gedurende 2 weken.
  4. Tijdens deze 2 weken raden we aan om geen sauna, spa of hamam te bezoeken.
  5. Stel uzelf ook niet bloot aan gezichtsbehandelingen, laserbehandelingen of peelings gedurende deze periode.

Heeft u interesse in een lipfiller behandeling in Amsterdam? Aarzel dan niet om een vrijblijvend consult te boeken, waarin u uw wensen kunt bespreken met een van onze ervaren artsen.

Hoe gaat een filler behandeling in zijn werking?
Plan gratis consult

Ontmoet uw arts die u zal behandelen

Plan gratis consult
BIG: 29923907401
arrow-icon

Wist u dat!

Wist je dat fillers, naast hun bekende cosmetische toepassingen, ook worden gebruikt voor medische doeleinden?
Ze worden gebruikt om littekens, asymmetrieën en zelfs gewrichtspijn te corrigeren. Hyaluronzuur, een veelgebruikt type filler, kan ook worden ingezet om gewrichten te smeren bij bepaalde vormen van artritis. Dit laat zien dat deze veelzijdige stoffen niet alleen dienen voor het verbeteren van uiterlijk, maar ook voor het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met medische aandoeningen.

Wij zijn aangesloten bij

“Mooi”

Lippen laten opvullen, het ziet er goed uit. Lekker vol en mooie vorm, precies zoals ik het wilde

“Geweldig!”

Voor het eerst een dermapen behandeling gehad, mega tevreden na 1 behandeling al duidelijk verschil!! Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling!!
Ontdek uw Schoonheid bij Amsterdam Skin Clinic, de Beste Keuze voor Cosmetische Verzorging

Maak een afspraak bij een van onze gecertificeerde artsen!

Hulp nodig? Bel ons: 020 – 8965871

Scroll naar beneden om een afspraak te maken