Kaaklijn

Vanaf €275,-

Amsterdam Skin Clinic is een cosmetische kliniek voor onder andere filler in de kaaklijn in Amsterdam. De botstructuur in het gezicht bepaalt voor een groot deel de kracht van het gezicht. De jukbeenderen, kaaklijn en kin zorgen voor een sterke uitstraling in het gezicht. Door filler in de kaaklijn te plaatsen, krijgt u mooie en strakke contouring in het gezicht.

De fillers zijn gemaakt op basis van hyaluronzuur. Onze artsen zijn getraind om het producten optimaal te gebruiken. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die het lichaam het op een natuurlijk wijze afbreekt. Het is dus niet schadelijk. Tevens trekt een filler met hyaluronzuur vocht aan waardoor de huid zich beter hydrateert. Elke filler bevat Lidocaine. Dit verdoofd het gebied van de behandeling. Daardoor wordt het zo aangenaam en pijnloos mogelijk!

De behandeling

Eerst bespreekt u de wensen met de arts. De arts geeft daarna een eerlijk advies en een verwachting van het resultaat. Als u de behandeling voortzet, dan plaatst de arts de filler met een canule of dunne naald in de kaaklijn. Door het inbrengen van de filler in de kaaklijn ontstaat eventueel een kleine zwelling. Dit is normaal en trekt na een paar dagen weg. Na de behandeling wordt de filler gemasseerd. Hierdoor verspreid het zich gelijkmatig en geeft het een natuurlijke uitstraling.

Wat te doen na de behandeling?

Voor het optimale resultaat vragen wij u te houden aan de volgende adviezen:

  • Minimaal de eerste 2 uur niet plat liggen.
  • 24 uur niet roken, sporten of alcohol drinken.
  • 2 weken niet in de zon of naar de zonnebank.
  • Gedurende 2 weken geen sauna, spa of hamam.
  • 2 weken geen gezichtsbehandelingen, laserbehandelingen of peelings

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een kaaklijn filler in Amsterdam. Boek dan een vrijblijvend consult en bespreek uw wensen met een van onze artsen

Hoe gaat een behandeling in zijn werking?
Plan gratis consult

Ontmoet uw arts die u zal behandelen

Plan gratis consult
BIG: 29923907401
arrow-icon

Wist u dat!

45% van de vrouwen een ingreep laat doen
Wist je dat fillers, naast hun bekende cosmetische toepassingen, ook worden gebruikt voor medische doeleinden? Ze worden gebruikt om littekens, asymmetrieën en zelfs gewrichtspijn te corrigeren. Hyaluronzuur, een veelgebruikt type filler, kan ook worden ingezet om gewrichten te smeren bij bepaalde vormen van artritis. Dit laat zien dat deze veelzijdige stoffen niet alleen dienen voor het verbeteren van uiterlijk, maar ook voor het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met medische aandoeningen.

Wij zijn aangesloten bij

“Mooi”

Lippen laten opvullen, het ziet er goed uit. Lekker vol en mooie vorm, precies zoals ik het wilde

“Geweldig!”

Voor het eerst een dermapen behandeling gehad, mega tevreden na 1 behandeling al duidelijk verschil!! Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling!!
Ontdek uw Schoonheid bij Amsterdam Skin Clinic, de Beste Keuze voor Cosmetische Verzorging

Maak een afspraak bij een van onze gecertificeerde artsen!

Hulp nodig? Bel ons: 020 – 8965871

Scroll naar beneden om een afspraak te maken