Neus-lippenplooi

Vanaf €185,-

Amsterdam Skin Clinic is een cosmetische kliniek in Amsterdam, waar onder andere behandelingen met fillers voor de neus-lippenplooi worden aangeboden. Naarmate we ouder worden, neemt de elasticiteit van de huid af, wat resulteert in diepere rimpels en lijnen. De neus-lippenplooi, die van onder de neus naar de mondhoeken loopt, is een teken van veroudering en kan een vermoeide uitstraling geven. Met behulp van fillers in de neus-lippenplooi kunnen deze rimpels verminderd of zelfs geheel verwijderd worden, wat resulteert in een jeugdiger uiterlijk. Deze behandeling wordt vaak gecombineerd met Botox om hangende mondhoeken tegen te gaan.

Onze fillers zijn samengesteld op basis van hyaluronzuur, een natuurlijke lichaamseigen stof die van nature in ons lichaam voorkomt. Hyaluronzuur staat bekend om zijn uitstekende veiligheidsprofiel, omdat het door het lichaam op natuurlijke wijze wordt afgebroken en geen schade aanricht. Het is een buitengewoon veelzijdig ingrediënt in cosmetische behandelingen en wordt al vele jaren met succes gebruikt.

Bij Amsterdam Skin Clinic worden onze artsen grondig getraind om hyaluronzuurproducten op een optimale en gepersonaliseerde manier toe te passen. Ze begrijpen de nuances van elk product en weten hoe ze het moeten aanbrengen om de beste resultaten te bereiken. We stellen uw gezondheid en veiligheid voorop, en daarom zorgen we ervoor dat we alleen hoogwaardige, door de FDA goedgekeurde fillers gebruiken.

Een bijkomend voordeel van hyaluronzuur is dat het de eigenschap heeft vocht aan te trekken. Dit betekent dat de huid niet alleen wordt opgevuld, maar ook beter wordt gehydrateerd, wat kan bijdragen aan een jeugdiger en frissere uitstraling. Hydratatie is essentieel voor een gezonde huid, en hyaluronzuur draagt bij aan het behouden van die vitale vochtbalans.

Bovendien bevat elke filler die we gebruiken Lidocaïne, een plaatselijke verdovingsstof. Dit zorgt voor een zo comfortabel en pijnloos mogelijke ervaring tijdens de behandeling. We begrijpen dat comfort een belangrijk aspect is en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich ontspannen en zelfverzekerd voelt tijdens uw tijd bij Amsterdam Skin Clinic.

De behandeling

Uw behandeling begint met een consult waarin u uw wensen met de arts bespreekt. De arts zal vervolgens een eerlijk advies geven en de verwachte resultaten toelichten. Als u besluit om de behandeling voort te zetten, zal de arts met een canule (botte naald) of een dunne naald de filler in de neus-lippenplooi plaatsen. Dit kan tijdelijk leiden tot een lichte zwelling, een normale reactie die doorgaans binnen enkele dagen verdwijnt. Na de behandeling zal de filler zorgvuldig gemasseerd worden om een gelijkmatige verspreiding te bevorderen, wat resulteert in een natuurlijk ogende uitstraling.

Wat te doen na de behandeling?

Om het beste resultaat te behalen na uw behandeling, raden wij u aan om de volgende adviezen op te volgen:

  • Blijf gedurende de eerste 2 uur na de behandeling niet plat liggen.
  • Onthoud dat u gedurende 24 uur niet mag roken, sporten of alcohol mag drinken.
  • Vermijd de zon en de zonnebank gedurende 2 weken.
  • Tijdens deze 2 weken raden we aan om geen sauna, spa of hamam te bezoeken.
  • Stel uzelf ook niet bloot aan gezichtsbehandelingen, laserbehandelingen of peelings gedurende deze periode.

Heeft u interesse in een neus-lippenplooi behandeling in Amsterdam? Aarzel dan niet om een vrijblijvend consult te boeken, waarin u uw wensen kunt bespreken met een van onze ervaren artsen.

Hoe gaat een behandeling in zijn werking?
Plan gratis consult

Ontmoet uw arts die u zal behandelen

Plan gratis consult
BIG: 99919833501
arrow-icon

Wist u dat!

Wist je dat fillers, naast hun bekende cosmetische toepassingen, ook worden gebruikt voor medische doeleinden?
Ze worden gebruikt om littekens, asymmetrieën en zelfs gewrichtspijn te corrigeren. Hyaluronzuur, een veelgebruikt type filler, kan ook worden ingezet om gewrichten te smeren bij bepaalde vormen van artritis. Dit laat zien dat deze veelzijdige stoffen niet alleen dienen voor het verbeteren van uiterlijk, maar ook voor het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met medische aandoeningen.

Wij zijn aangesloten bij

“Mooi”

Lippen laten opvullen, het ziet er goed uit. Lekker vol en mooie vorm, precies zoals ik het wilde

“Geweldig!”

Voor het eerst een dermapen behandeling gehad, mega tevreden na 1 behandeling al duidelijk verschil!! Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling!!
Ontdek uw Schoonheid bij Amsterdam Skin Clinic, de Beste Keuze voor Cosmetische Verzorging

Maak een afspraak bij een van onze gecertificeerde artsen!

Hulp nodig? Bel ons: 020 – 8965871

Scroll naar beneden om een afspraak te maken