Wenkbrauwlift

Voor €85,-

Amsterdam Skin Clinic is een toonaangevende cosmetische kliniek voor botox in Amsterdam, gespecialiseerd in diverse behandelingen, waaronder Botox voor de wenkbrauwlift. Onze toegewijde artsen beschikken over uitgebreide ervaring en expertise in cosmetische behandelingen. Ze nemen de tijd om uw specifieke wensen te begrijpen en kunnen u voorzien van persoonlijk advies om een behandeling op maat te maken. Op die manier kunnen we streven naar het perfecte resultaat dat voldoet aan uw verwachtingen en dat uw natuurlijke schoonheid verbetert. We hechten veel waarde aan transparante communicatie en stellen uw tevredenheid en comfort voorop. Dit resulteert in een zelfverzekerdere, meer stralende versie van uzelf na elke behandeling.

Wat gebruiken wij voor de wenkbrauwlift?

Bij Amsterdam Skin Clinic bieden we een scala aan behandelingsopties door gebruik te maken van zowel Bocouture als Azzalure, twee vooraanstaande merken met bewezen effectiviteit. Het gebruik van deze merken stelt ons in staat om nauwgezet op uw individuele behoeften en voorkeuren in te spelen. Dit lukt dankzij de verschillen in sterkte die deze merken uniek maken. Met deze verschillen kunnen we een natuurlijk, maar ook erg strak resultaat creëeren.

Door activiteit van spieren onder de huid, wordt de huid in een bepaalde vorm getrokken. Botox, een tijdelijke spierverslapper, ontspant de spieren, waardoor de huid minder vaak of helemaal niet samentrekt. Hiermee kunt u toekomstige rimpels voorkomen of bestaande rimpels verminderen. Een effect hiermee is huid op een andere manier wordt samengetrokken, en het uw gezichtsuitdrukking aanpast. Door Botox boven en onder de wenkbrauwen te injecteren, wordt deze minder naar beneden getrokken. Dit zorgt voor de wenkbrauwlift, en geeft u een een frisse en jeugdige uitstraling.

De Behandeling voor de wenkbrauwlift

Uw behandeling begint met een consult waarin u uw wensen met de arts bespreekt. De arts zal vervolgens eerlijk advies geven en verwachtingen voor het resultaat uiteenzetten. Als u besluit om de behandeling voort te zetten, worden eerst de spieren gemarkeerd. U wordt gevraagd om verschillende gezichtsuitdrukkingen te maken, zodat de arts kan zien waar de spieren onder de huid liggen. Vervolgens injecteert de arts Botox met een dunne naald in de spier. Deze procedure wordt herhaald op meerdere plaatsen vlak onder de wenkbrauwen. Hierdoor ontspannen de spieren die de wenkbrauw op natuurlijke wijze naar beneden trekken. Dit geeft het resultaat dat we de wenkbrauwlift noemen. Het effect van de botox wordt geleidelijk zichtbaar gedurende 2 weken, en is na 2 weken optimaal. Bij Amsterdam skin clinic kunt u altijd kosteloos een nacontrole inplannen, zodat het resultaat precies aansluit bij uw wensen.

Wat te doen na de behandeling? 

Om het optimale resultaat te bereiken, raden we u aan om de volgende adviezen op te volgen: 

• Ga minimaal de eerste 2 uur niet plat liggen of voorover buigen. 

• Vermijd roken, sporten of alcohol drinken gedurende 24 uur. 

• Blijf 2 weken uit de zon of zonnebank. 

• Mijd sauna’s, spa’s of hamams gedurende 2 weken. 

• Onderga geen gezichtsbehandelingen, laserbehandelingen of peelings gedurende 2 weken. 

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Botox voor de wenkbrauwlift bij Amsterdam Skin Clinic? Boek dan een vrijblijvend consult en bespreek uw wensen met een van onze artsen. 

Wist u dat!

45% van de vrouwen een ingreep laat doen
Quam pellentesque nec nam aliquam sem. Iaculis at erat pellentesque adipiscing commodo elit at imperdiet dui. Semper auctor neque vitae tempus quam pellentesque nec nam aliquam. A cras semper auctor neque vitae tempus quam pellentesque nec. Vitae proin sagittis nisl rhoncus mattis rhoncus. Elementum nisi quis eleifend quam adipiscing.

Wij zijn aangesloten bij

“Mooi”

Lippen laten opvullen, het ziet er goed uit. Lekker vol en mooie vorm, precies zoals ik het wilde

“Geweldig!”

Voor het eerst een dermapen behandeling gehad, mega tevreden na 1 behandeling al duidelijk verschil!! Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling!!
Ontdek uw Schoonheid bij Amsterdam Skin Clinic, de Beste Keuze voor Cosmetische Verzorging

Maak een afspraak bij een van onze gecertificeerde artsen!

Hulp nodig? Bel ons: 020 – 8965871

Scroll naar beneden om een afspraak te maken