Microneedling

Voor €120,-

Amsterdam Skin Clinic is een cosmetische kliniek voor onder andere microneedling in Amsterdam. Als u ouder wordt, verliest de huid elasticiteit en stevigheid. Hierdoor gaat de huid hangen en ontstaan fijne lijntjes en rimpels. In de huid ontstaan ook afwijkingen, zoals striae of acne. Hierdoor ontstaan blijvende littekens. Wij merken dat dit invloed heeft op het zelfvertrouwen, en het een gelukkig gevoel in de weg kan staan.

Een behandeling met de dermapen is een vorm van microneedling en zorgt voor huidverjonging. De dermapen bevat minuscule naaldjes. Deze vibreren met hoge frequentie, en vormen kleine kanaaltjes in de huid. Deze kanaaltjes stimuleren de huid om nieuwe cellen aan te maken. Dit start het natuurlijke herstelproces van de huid.

Natuurlijke huidverjonging door microneedling.

Verschillende interne en externe factoren beïnvloeden uw huid. Door (intern) huidveroudering wordt uw huid slapper en droog. Zonlicht (extern) remt onder andere de aanmaak van belangrijke vezels. Hierdoor neemt de kwaliteit van uw huid af.

Microneelding wordt ingezet voor algehele huidverbetering. Het activeert fibroblasten in de huid. Hiermee komt de aanmaak van elastine en collageen op gang. Deze eiwitten verbeteren de elasticiteit en stevigheid van de huid. De naaldjes van de Dermapen gaan met een hoge snelheid de huid in. Dit activeert het natuurlijk herstel van de huid, zonder deze blijvend te beschadigen. Na de behandeling is de huid wat rood. Dit is normaal en is na gemiddeld één dag verdwenen.

De behandeling microneedling

Eerst maken wij uw huid schoon middels een cleanser. Dit verwijdert vuil op de oppervlakte van uw huid. Daarna versoepelen wij uw huid met een warme, vochtige doek. Hierdoor wordt de behandeling prettiger en openen de poriën. We smeren een serum op de huid waarna we die zone direct behandelen met de dermapen. Na de behandeling verzachten we de huid met een warme, vochtige doek. Als laatste smeren we een verzorgende gel op de huid. Voor het beste resultaat, herhalen we de behandeling elke vier weken. Tijdens de behandeling gebruiken we de producten van SkinCeuticals. De producten zijn ook verkrijgbaar aan de balie voor thuisgebruik.

Wat te doen na de behandeling?

Voor het optimale resultaat vragen wij u te houden aan de volgende adviezen:

  • Minimaal de eerste 2 uur niet plat liggen of voorover bukken,
  • 24 uur niet roken, sporten of alcohol drinken,
  • 2 weken niet in de zon of naar de zonnebank,
  • Gedurende 2 weken geen sauna, spa of hamam,
  • 2 weken geen gezichtsbehandelingen, laserbehandelingen of peelings.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een microneedling behandeling bij Amsterdam Skin Clinic? Boek dan een vrijblijvend consult en bespreek uw wensen met een van onze artsen. 

 

 

Hoe gaat een behandeling in zijn werking?
Plan gratis consult

Ontmoet uw arts die u zal behandelen

Plan gratis consult
BIG: 29923907401
arrow-icon

Wist u dat!

45% van de vrouwen een ingreep laat doen
Wist je dat microneedling een huidverzorgingstechniek is die eigenlijk al eeuwenoud is? Het concept van microneedling, waarbij kleine naaldjes worden gebruikt om kleine microperforaties in de huid te maken, dateert terug tot de oude Chinese acupunctuurtechnieken. Pas de afgelopen jaren is microneedling echter populair geworden als een cosmetische behandeling voor het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van huidproblemen zoals littekens, rimpels en pigmentatie. Tijdens een microneedling-behandeling worden speciale instrumenten met fijne naalden over de huid bewogen om kleine microtrauma’s te veroorzaken. Deze “gecontroleerde verwondingen” stimuleren de natuurlijke regeneratieprocessen van de huid, wat kan leiden tot een gladdere, stralendere huid. Het is fascinerend om te zien hoe een eeuwenoude techniek nog steeds relevant is en wordt gebruikt voor moderne schoonheidsbehandelingen.

Wij zijn aangesloten bij

“Mooi”

Lippen laten opvullen, het ziet er goed uit. Lekker vol en mooie vorm, precies zoals ik het wilde

“Geweldig!”

Voor het eerst een dermapen behandeling gehad, mega tevreden na 1 behandeling al duidelijk verschil!! Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling!!
Ontdek uw Schoonheid bij Amsterdam Skin Clinic, de Beste Keuze voor Cosmetische Verzorging

Maak een afspraak bij een van onze gecertificeerde artsen!

Hulp nodig? Bel ons: 020 – 8965871

Scroll naar beneden om een afspraak te maken