Chemische Peeling

Voor €120,-

Bij Amsterdam Skin Clinic begrijpen we dat een gezonde, stralende huid een van de belangrijkste aspecten van schoonheid en zelfvertrouwen is. Om dit te bereiken, bieden we geavanceerde chemische peelings met producten van SkinCeuticals. Deze chemische peelings zijn ontworpen om verschillende huidproblemen aan te pakken en een heldere, egale huid te bevorderen.

Chemische peelings zijn een niet-invasieve huidbehandeling die gebruikmaakt van speciale chemische oplossingen om de bovenste huidlagen voorzichtig te exfoliëren en te vernieuwen. Dit proces verwijdert dode huidcellen, stimuleert de celvernieuwing en bevordert de productie van collageen en elastine. Het resultaat is een gladdere, egalere huid met een jeugdige uitstraling.

Bij Amsterdam Skin Clinic vertrouwen we op de kwaliteit en effectiviteit van SkinCeuticals producten voor onze chemische peelings. SkinCeuticals is een toonaangevend merk op het gebied van geavanceerde huidverzorging en dermatologie. Hun peelings bevatten zorgvuldig samengestelde ingrediënten om huidproblemen zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentatievlekken, acne en textuurproblemen aan te pakken.

Bij Amsterdam Skin Clinic bent u in bekwame handen bij onze ervaren huidtherapeuten, die zich hebben gespecialiseerd in het uitvoeren van chemische peelings. Onze toegewijde professionals begrijpen dat elke huid uniek is, en daarom beginnen ze met een grondige beoordeling van uw huid voordat ze een persoonlijk behandelplan opstellen. We streven ernaar om uw specifieke behoeften en huidconditie in kaart te brengen, zodat we de juiste SkinCeuticals peeling kunnen selecteren om de gewenste resultaten te bereiken.

Onze deskundige huidtherapeuten hebben een diepgaande kennis van de verschillende peelingopties die SkinCeuticals biedt. Ze zullen zorgvuldig overwegen welk type peeling het meest geschikt is voor uw huidtype, huidproblemen en de specifieke doelen die u wilt bereiken. Of u nu te maken heeft met huidveroudering, pigmentatieproblemen, acne of andere huidzorgen, onze huidtherapeuten zullen de juiste peeling selecteren om uw huid te verbeteren en verjongen.

Tijdens uw peelingbehandeling zullen onze huidtherapeuten u stap voor stap begeleiden en ervoor zorgen dat u zich comfortabel voelt. Ze zullen de peelingoplossing gelijkmatig op uw huid aanbrengen en ervoor zorgen dat de behandeling precies wordt uitgevoerd zoals gepland. Na de behandeling ontvangt u gedetailleerde nazorginstructies om ervoor te zorgen dat uw huid optimaal herstelt en de gewenste resultaten worden bereikt.

Bij Amsterdam Skin Clinic combineren we deskundigheid met hoogwaardige producten en behandelingen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg voor uw huid ontvangt. Onze huidtherapeuten zijn er om u te begeleiden op uw reis naar een gezondere, stralende huid met behulp van SkinCeuticals chemische peelings. We kijken ernaar uit om u te helpen uw huidverzorgingsdoelen te bereiken.

De behandeling

De behandeling begint met een persoonlijk consult met een ervaren huidtherapeut bij Amsterdam Skin Clinic. Tijdens dit consult zal de huidtherapeut uw huid beoordelen, uw specifieke huidproblemen bespreken en uw verwachtingen begrijpen. Dit helpt hen bij het bepalen welk type Skin Ceuticals-peeling het meest geschikt is voor uw huid.

Afhankelijk van uw huidtype en de gekozen peeling, kan het nodig zijn om uw huid voor te bereiden. Dit kan het gebruik van specifieke huidverzorgingsproducten omvatten om uw huid voor te bereiden op de behandeling en het risico op bijwerkingen te verminderen.

Op de dag van de behandeling zal de huidtherapeut de peelingoplossing gelijkmatig op uw huid aanbrengen. De peelingoplossing bevat specifieke chemische ingrediënten die de bovenste laag van de huid zachtjes exfoliëren. Dit proces kan enige tinteling of prikkeling op de huid veroorzaken, maar de meeste mensen ervaren geen ernstige pijn.

De peelingoplossing wordt gedurende een bepaalde tijd op de huid gelaten, afhankelijk van het type peeling. Na deze inwerktijd wordt de peeling op de huid geneutraliseerd om ervoor te zorgen dat de chemische reactie stopt. Vervolgens wordt de huid gereinigd en wordt een kalmerend product aangebracht.

Na de behandeling kan uw huid enkele dagen roodheid en schilfering vertonen. Dit is een normale reactie en duidt op het herstelproces van de huid. Uw huidtherapeut zal u voorzien van gedetailleerde nazorg instructies om ervoor te zorgen dat uw huid goed herstelt.

Wat te doen na de behandeling?
  • Direct na de peeling en gedurende de dagen daarna is uw huid gevoeliger voor de zon. Het is van vitaal belang om uw huid te beschermen tegen blootstelling aan UV-stralen. Draag een zonnebrandcrème met een hoge SPF en vermijd langdurige blootstelling aan de zon.
  • Houd uw huid goed gehydrateerd met een moisturizer (geadviseerd door de huidtherapeute). Dit kan helpen om eventuele schilfering of uitdroging te verminderen.
  • Gedurende enkele dagen na de behandeling moet u agressieve huidverzorgingsproducten vermijden, zoals producten met zuren, retinoïden of scrubs. Deze kunnen uw huid irriteren.
  • Het is belangrijk om niet aan uw huid te pulken of de schilferende huid te verwijderen. Laat de huid op een natuurlijke manier afschilferen om complicaties te voorkomen.
  • Blootstelling aan warmtebronnen, zoals hete douches, sauna’s en stoombaden, moet worden vermeden, omdat dit uw huid kan irriteren.
  • Gebruik zachte, niet-irriterende reinigingsproducten om uw huid te reinigen.
  • Het is belangrijk om de specifieke nazorg instructies te volgen die uw huidtherapeut u geeft. Deze instructies kunnen variëren, afhankelijk van het type peeling dat is uitgevoerd.
  • Als u meerdere peeling behandelingen heeft gepland, zorg ervoor dat u deze afspraken opvolgt en uw huidtherapeut op de hoogte houdt van eventuele reacties of veranderingen in uw huid.

Nazorg is cruciaal om uw huid te helpen herstellen na een chemische peeling en om de resultaten te optimaliseren. Als u vragen of zorgen heeft over de nazorg, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw huidtherapeut bij Amsterdam Skin Clinic voor begeleiding en advies op maat.

Plan gratis consult

Ontmoet uw arts die u zal behandelen

Plan gratis consult
Huidtherapeut
arrow-icon

Wist u dat!

45% van de vrouwen een ingreep laat doen
Wist je dat microneedling een huidverzorgingstechniek is die eigenlijk al eeuwenoud is? Het concept van microneedling, waarbij kleine naaldjes worden gebruikt om kleine microperforaties in de huid te maken, dateert terug tot de oude Chinese acupunctuurtechnieken. Pas de afgelopen jaren is microneedling echter populair geworden als een cosmetische behandeling voor het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van huidproblemen zoals littekens, rimpels en pigmentatie. Tijdens een microneedling-behandeling worden speciale instrumenten met fijne naalden over de huid bewogen om kleine microtrauma’s te veroorzaken. Deze “gecontroleerde verwondingen” stimuleren de natuurlijke regeneratieprocessen van de huid, wat kan leiden tot een gladdere, stralendere huid. Het is fascinerend om te zien hoe een eeuwenoude techniek nog steeds relevant is en wordt gebruikt voor moderne schoonheidsbehandelingen.

Wij zijn aangesloten bij

“Mooi”

Lippen laten opvullen, het ziet er goed uit. Lekker vol en mooie vorm, precies zoals ik het wilde

“Geweldig!”

Voor het eerst een dermapen behandeling gehad, mega tevreden na 1 behandeling al duidelijk verschil!! Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling!!
Ontdek uw Schoonheid bij Amsterdam Skin Clinic, de Beste Keuze voor Cosmetische Verzorging

Maak een afspraak bij een van onze gecertificeerde artsen!

Hulp nodig? Bel ons: 020 – 8965871

Scroll naar beneden om een afspraak te maken