Tandenknarsen

Voor €275,-

Amsterdam Skin Clinic is een toonaangevende cosmetische kliniek voor botox in Amsterdam, gespecialiseerd in diverse behandelingen, waaronder Botox tegen tandenknarsen. Onze toegewijde artsen beschikken over uitgebreide ervaring en expertise in cosmetische behandelingen. Ze nemen de tijd om uw specifieke wensen te begrijpen en kunnen u voorzien van persoonlijk advies om een behandeling op maat te maken. Op die manier kunnen we streven naar het perfecte resultaat dat voldoet aan uw verwachtingen. Daarnaast blijft uw natuurlijke schoonheid bij ons op nummer 1 staan. We hechten veel waarde aan transparante communicatie en stellen uw tevredenheid en comfort voorop. Dit resulteert in een zelfverzekerdere, meer stralende versie van uzelf na elke behandeling.

Wat gebruiken wij tegen tandenknarsen?

Bij Amsterdam Skin Clinic bieden we een scala aan behandelingsopties door gebruik te maken van zowel Bocouture als Azzalure, twee vooraanstaande Botox merken met bewezen effectiviteit. Het gebruik van deze merken stelt ons in staat om nauwgezet op uw individuele behoeften en voorkeuren in te spelen. Dit lukt dankzij de verschillen in sterkte die deze merken uniek maken. Met deze verschillen kunnen we een natuurlijk, maar ook erg strak resultaat creëren.

Uw spieren zorgen voor beweging in het lichaam, zo ook in de kaak tijdens het kauwen. Door verschillende oorzaken zoals stress of natuurlijke aanleg, kunt u bepaalde spieren overmatig gebruiken. In het geval van tandenknarsen, gebruikt u de masseter meer dan gewenst. Dit zorgt voor een vervelend gevoel in de kaak of tanden, spierpijn, pijn en soms zelfs slapeloze nachten. Door het gebruik van botox in de masseter, kunt u het tandenknarsen verminderen. De spierontspanner botox, zorgt ervoor dat uw spier niet of minder geactiveerd kan worden. Hiermee kan u in uw onderbewustzijn de masseter niet meer overmatig gebruiken, wat tandenknarsen vermindert of voorkomt.

De behandeling tegen tandenknarsen

Uw behandeling begint met een consult waarin u uw wensen met de arts bespreekt. De arts zal vervolgens eerlijk advies geven en verwachtingen voor het resultaat uiteenzetten. Als u besluit om de behandeling voort te zetten, worden eerst de spieren gemarkeerd. U wordt gevraagd om de kaken op elkaar te zetten en druk uit te oefenen, zodat de arts kan zien waar de spieren onder de huid liggen. Vervolgens injecteert de arts Botox met een dunne naald in de spier. Deze procedure wordt herhaald op meerdere plaatsen aan beide zijdes van het gezicht bij de kaak. Hierdoor ontspant de gehele spier verantwoordelijk voor het tandenknarsen. Dit resulteert in het verminderen of verdwijnen van het tandenknarsen met behulp van Botox. Het effect van de botox wordt geleidelijk merkbaar gedurende 2 weken, en is na 2 weken optimaal. Bij Amsterdam skin clinic kunt u altijd kosteloos een nacontrole inplannen, zodat het resultaat precies aansluit bij uw wensen.

Wat te doen na de behandeling? 

Om het optimale resultaat te bereiken, raden we u aan om de volgende adviezen op te volgen: 

• Ga minimaal de eerste 2 uur niet plat liggen of voorover buigen. 

• Vermijd roken, sporten of alcohol drinken gedurende 24 uur. 

• Blijf 2 weken uit de zon of zonnebank. 

• Mijd sauna’s, spa’s of hamams gedurende 2 weken. 

• Onderga geen gezichtsbehandelingen, laserbehandelingen of peelings gedurende 2 weken. 

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Botox tegen tandenknarsen bij Amsterdam Skin Clinic? Boek dan een vrijblijvend consult en bespreek uw wensen met een van onze artsen. 

Hoe gaat een Botox behandeling in zijn werking?
Dr. Sameer Rana

Ontmoet uw arts die u zal behandelen

Dr. Sameer Rana
BIG: 99919833501
arrow-icon

Wist u dat!

Wist je dat Botox
dat vaak wordt gebruikt voor cosmetische doeleinden om rimpels te verminderen, oorspronkelijk ontwikkeld werd voor medische toepassingen? Botox is afgeleid van het botulinetoxine, een neurotoxisch eiwit, en werd oorspronkelijk gebruikt om spierstoornissen en oogproblemen te behandelen. Pas later werd ontdekt dat Botox ook effectief is bij het verminderen van rimpels door de spieren in het gezicht tijdelijk te verlammen, wat de huid een gladdere uitstraling geeft. Het is een goed voorbeeld van hoe medische ontdekkingen soms onverwachte toepassingen kunnen hebben in de cosmetische wereld.

Wij zijn aangesloten bij

“Mooi”

Lippen laten opvullen, het ziet er goed uit. Lekker vol en mooie vorm, precies zoals ik het wilde

“Geweldig!”

Voor het eerst een dermapen behandeling gehad, mega tevreden na 1 behandeling al duidelijk verschil!! Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling!!
Ontdek uw Schoonheid bij Amsterdam Skin Clinic, de Beste Keuze voor Cosmetische Verzorging

Maak een afspraak bij een van onze gecertificeerde artsen!

Hulp nodig? Bel ons: 020 – 8965871

Scroll naar beneden om een afspraak te maken