Faceslimming

Voor €275,-

Amsterdam Skin Clinic is een toonaangevende cosmetische kliniek voor botox in Amsterdam, gespecialiseerd in diverse behandelingen, waaronder Botox voor Faceslimming. Onze toegewijde artsen beschikken over uitgebreide ervaring en expertise in cosmetische behandelingen. Ze nemen de tijd om uw specifieke wensen te begrijpen en kunnen u voorzien van persoonlijk advies om een behandeling op maat te creëren. Op die manier kunnen we streven naar het perfecte resultaat dat voldoet aan uw verwachtingen en dat uw natuurlijke schoonheid verbetert. We hechten veel waarde aan transparante communicatie en stellen uw tevredenheid en comfort voorop, wat resulteert in een zelfverzekerdere, meer stralende versie van uzelf na elke behandeling.

Wat gebruiken wij voor Faceslimming?

Bij Amsterdam Skin Clinic bieden we een scala aan behandelingsopties door gebruik te maken van zowel Bocouture als Azzalure, twee vooraanstaande Botox merken met bewezen effectiviteit. Het gebruik van deze merken stelt ons in staat om nauwgezet op uw individuele behoeften en voorkeuren in te spelen, dankzij de variaties in sterkte die ze bieden.

Bij overmatig gebruik van een spier zal deze toenemen in kracht en volume. Dit ziet u bij sporters en bij bodybuilders in het extreme. Door botox in een spier te injecteren, wordt deze tijdelijk niet of minder actief. De afgenomen functionaliteit zorgt ervoor dat de spier minder nodig is en uiteindelijk afneemt in kracht en volume. Deze techniek gebruiken wij bij het slanker maken van het gezicht, namelijk de Faceslimming met behulp van Botox. Deze behandeling waarborgt uw natuurlijke uitstraling, en creëert u een slanker gezicht.

De Behandeling: Faceslimming Botox

Uw behandeling start met een consult waarin u uw wensen met de arts bespreekt. De arts zal vervolgens een eerlijk advies geven en de verwachte resultaten toelichten. Indien u besluit de behandeling voort te zetten, worden eerst de spieren gemarkeerd. U wordt gevraagd om verschillende gezichtsuitdrukkingen te maken, zodat de arts kan zien waar de spieren onder de huid zich bevinden. Vervolgens injecteert de arts Botox met een dunne naald in de spieren. Dit proces wordt herhaald op meerdere locaties rondom de kaakspier. Hierdoor ontspannen de spieren, wat resulteert in een minder zichtbare kaakspier en een slanker gezicht. U kunt tijdens het verloop van de Faceslimming en de werkzaamheid van de botox uw kaakspier gewoon gebruiken. Het effect van de botox is na twee weken in volledigheid aanwezig. Echter, het afnemen van het volume en de kracht van de spier duurt langer en wordt zichtbaar na ongeveer een maand. Of een behandeling Faceslimming Botox voor u geschikt is, dient u eerst met een gespecialiseerde arts te bespreken tijdens een vrijblijvend consult.

Wat te doen na de behandeling? 

Om het optimale resultaat te bereiken, raden we u aan om de volgende adviezen op te volgen: 

• Ga minimaal de eerste 2 uur niet plat liggen of voorover buigen. 

• Vermijd roken, sporten of alcohol drinken gedurende 24 uur. 

• Blijf 2 weken uit de zon of zonnebank. 

• Mijd sauna’s, spa’s of hamams gedurende 2 weken. 

• Onderga geen gezichtsbehandelingen, laserbehandelingen of peelings gedurende 2 weken. 

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden in Botox voor face slimming bij Amsterdam Skin Clinic? Boek dan een vrijblijvend consult en bespreek uw wensen met een van onze artsen. 

Hoe gaat een Botox behandeling in zijn werking?
Dr. Sameer Rana

Ontmoet uw arts die u zal behandelen

Dr. Sameer Rana
BIG: 99919833501
arrow-icon

Wist u dat!

Wist je dat Botox
dat vaak wordt gebruikt voor cosmetische doeleinden om rimpels te verminderen, oorspronkelijk ontwikkeld werd voor medische toepassingen? Botox is afgeleid van het botulinetoxine, een neurotoxisch eiwit, en werd oorspronkelijk gebruikt om spierstoornissen en oogproblemen te behandelen. Pas later werd ontdekt dat Botox ook effectief is bij het verminderen van rimpels door de spieren in het gezicht tijdelijk te verlammen, wat de huid een gladdere uitstraling geeft. Het is een goed voorbeeld van hoe medische ontdekkingen soms onverwachte toepassingen kunnen hebben in de cosmetische wereld.

Wij zijn aangesloten bij

“Mooi”

Lippen laten opvullen, het ziet er goed uit. Lekker vol en mooie vorm, precies zoals ik het wilde

“Geweldig!”

Voor het eerst een dermapen behandeling gehad, mega tevreden na 1 behandeling al duidelijk verschil!! Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling!!
Ontdek uw Schoonheid bij Amsterdam Skin Clinic, de Beste Keuze voor Cosmetische Verzorging

Maak een afspraak bij een van onze gecertificeerde artsen!

Hulp nodig? Bel ons: 020 – 8965871

Scroll naar beneden om een afspraak te maken