Neuscorrectie

Voor €425,-

Amsterdam Skin Clinic is een gespecialiseerde cosmetische kliniek in Amsterdam, waar u onder andere terechtkunt voor een niet-chirurgische neuscorrectie. Heeft u last van een bultje op uw neus of een onregelmatige vorm? Deze problemen kunnen worden aangepakt met behulp van fillers. De zogenaamde liquid nose job kan de vorm van uw neus verbeteren, zodat u trots kunt zijn op uw neus zonder een chirurgische ingreep te hoeven ondergaan. Deze niet-invasieve behandeling wordt vaak gecombineerd met Botox om de neustip te liften, wat resulteert in een strakke en mooie neus.

Neuscorrectie met behulp van fillers

Onze fillers zijn samengesteld op basis van hyaluronzuur, een natuurlijke lichaamseigen stof die van nature in ons lichaam voorkomt. Hyaluronzuur staat bekend om zijn uitstekende veiligheidsprofiel, omdat het door het lichaam op natuurlijke wijze wordt afgebroken en geen schade aanricht. Het is een buitengewoon veelzijdig ingrediënt in cosmetische behandelingen en wordt al vele jaren met succes gebruikt.

Bij Amsterdam Skin Clinic worden onze artsen grondig getraind om hyaluronzuurproducten op een optimale en gepersonaliseerde manier toe te passen. Ze begrijpen de nuances van elk product en weten hoe ze het moeten aanbrengen om de beste resultaten te bereiken. We stellen uw gezondheid en veiligheid voorop, en daarom zorgen we ervoor dat we alleen hoogwaardige, door de FDA goedgekeurde fillers gebruiken.

Een bijkomend voordeel van hyaluronzuur is dat het de eigenschap heeft vocht aan te trekken. Dit betekent dat de huid niet alleen wordt opgevuld, maar ook beter wordt gehydrateerd, wat kan bijdragen aan een jeugdiger en frissere uitstraling. Hydratatie is essentieel voor een gezonde huid, en hyaluronzuur draagt bij aan het behouden van die vitale vochtbalans.

Bovendien bevat elke filler die we gebruiken Lidocaïne, een plaatselijke verdovingsstof. Dit zorgt voor een zo comfortabel en pijnloos mogelijke ervaring tijdens de neuscorrectie behandeling. We begrijpen dat comfort een belangrijk aspect is en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich ontspannen en zelfverzekerd voelt tijdens uw tijd bij Amsterdam Skin Clinic.

De neus filler Behandeling

Uw behandeling begint met een consult waarin u uw wensen met de arts bespreekt. De arts zal vervolgens een eerlijk advies geven en de verwachte resultaten toelichten. Als u besluit om de neus filler behandeling voort te zetten, zal de arts de filler met een fijne naald in de neus plaatsen. Mogelijk ontstaat na de injectie van de filler een lichte zwelling, wat een normale reactie is en doorgaans binnen enkele dagen verdwijnt. De filler voegt volume aan de neus toe, waardoor deze optisch kleiner lijkt of een strakkere vorm krijgt.

Wat te doen na de behandeling?

Om het beste resultaat te behalen na uw neus filler behandeling, raden wij u aan om de volgende adviezen op te volgen:

  • Blijf gedurende de eerste 2 uur na de behandeling niet plat liggen.
  • Onthoud dat u gedurende 24 uur niet mag roken, sporten of alcohol mag drinken.
  • Vermijd de zon en de zonnebank gedurende 2 weken.
  • Tijdens deze 2 weken raden we aan om geen sauna, spa of hamam te bezoeken.
  • Stel uzelf ook niet bloot aan gezichtsbehandelingen, laserbehandelingen of peelings gedurende deze periode.

Heeft u interesse in een neuscorrectie behandeling in Amsterdam? Aarzel dan niet om een vrijblijvend consult te boeken, waarin u uw wensen kunt bespreken met een van onze ervaren artsen.

Hoe gaat een filler behandeling in zijn werking?
Plan gratis consult

Ontmoet uw arts die u zal behandelen

Plan gratis consult
BIG: 29923907401
arrow-icon

Wist u dat!

Wist je dat fillers, naast hun bekende cosmetische toepassingen, ook worden gebruikt voor medische doeleinden?
Ze worden gebruikt om littekens, asymmetrieën en zelfs gewrichtspijn te corrigeren. Hyaluronzuur, een veelgebruikt type filler, kan ook worden ingezet om gewrichten te smeren bij bepaalde vormen van artritis. Dit laat zien dat deze veelzijdige stoffen niet alleen dienen voor het verbeteren van uiterlijk, maar ook voor het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met medische aandoeningen.

Wij zijn aangesloten bij

“Mooi”

Lippen laten opvullen, het ziet er goed uit. Lekker vol en mooie vorm, precies zoals ik het wilde

“Geweldig!”

Voor het eerst een dermapen behandeling gehad, mega tevreden na 1 behandeling al duidelijk verschil!! Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling!!
Ontdek uw Schoonheid bij Amsterdam Skin Clinic, de Beste Keuze voor Cosmetische Verzorging

Maak een afspraak bij een van onze gecertificeerde artsen!

Hulp nodig? Bel ons: 020 – 8965871

Scroll naar beneden om een afspraak te maken