HIFU – facelift

Amsterdam Skin Clinic is een cosmetische kliniek in Amsterdam voor onder andere de HIFU (facelift). HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Deze techniek maakt gebruik van ultrasound en zorgt voor huidverstrakking en huidverjonging. Met deze techniek krijgt u een liftend effect zonder het gebruik van injecties of plastische chirurgie. U krijgt een facelift zonder dat u de nasleep van een operatie ervaart.

Waarom de 4D HIFU?

De 4D HIFU geeft vele malen beter resultaat dan 1D HIFU of de 3D HIFU. De 4D HIFU geeft veel meer lijnen per shot de huid in en kan ook gebruikt worden voor vagina verjonging.
Bij gewone HIFU wordt er met 1 lijn maar een klein deel collageen gestimuleerd en zo opnieuw opgebouwd in de huid. Dit zorgt voor minimale verstrakking en versteviging.
De 4D HIFU geeft met 1 shot meer lijnen tegelijk in de huid. Hierdoor wordt een groter oppervlak in één keer behandeld. De behandeling is optimaler en de behandelduur is korter. De resultaten met 4D HIFU zijn ook vele malen beter omdat de lijnen veel dichter op elkaar zitten dan bij 1D HIFU of 3D HIFU. U heeft al na 1 behandeling een prachtig resultaat. Uw huid is gladder, strakker en gelift, dit zonder onnatuurlijke drastische veranderingen.

                   

 

Wat ziet u na de behandeling?

Direct na de behandeling zal de huid een beetje rood zijn en wat branderig aanvoelen. Het uiteindelijke resultaat is niet onmiddellijk waar te nemen, het collageen heeft immers tijd nodig om te regenereren. Na ongeveer 3-6 maanden is het verschil te zien. Verbeteringen worden zelfs na 6 maanden nog geconstateerd. Dit komt omdat HIFU de aanmaak van collageen blijft stimuleren tot maanden na de behandeling.
Soms voldoet 1 enkele behandeling, maar voor een meer expliciet resultaat wordt meestal gekozen worden voor een vervolgbehandeling, afhankelijk van huidleeftijd. Bij de intake zal dit besproken worden en kan een advies op maat worden gegeven.

Welke zones kunt u behandelen?

De HIFU behandeling kan voor een algehele facelift op het volledige gezicht worden gebruikt. U kunt ook verschillende contouren aanbrengen door enkele zones te behandelen.

 • de kaaklijn
 • wangen ( onderste gedeelte)
 • oogleden
 • voorhoofd
 • wenkbrauwen
 • kraaienpootjes onder de ogen
 • onderlip
 • liplijnen bovenlip
 • rokers lijnen
 • hals
 • decolleté
 • Ook voor de intieme zone bij dames voor vagina verjonging.

Hoe werkt Hifu

Door middel van ultrasound wordt energie in de verschillende lagen van de huid gebracht. Dit stimuleert de aanmaak van collageen. Om het gewenste resultaat te behalen, is het erg belangrijk om de juiste laag in de huid te behandelen. De HIFU behandelt de diepere lagen in de huid, de lederhuid (dermis) en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS- laag genoemd.

SMAS ( Superficial Musculo- Apneurotic System ) is onderhuids bindweefsel dat verantwoordelijk is voor de stevigheid van de huid. HIFU is in staat deze diepe structuur te verwarmen. Dit zorgt voor lifting van de huid van het gezicht en hals.

Voor wie is de HIFU geschikt?

 • Deze behandeling is voor mensen die er beter of jonger uit willen zien, maar zonder snijden en zonder downtime.
 • De beste kandidaten voor de behandeling zijn mensen met:
  • vage kaaklijnen
  • neus-lip-plooien
  • slappe oogleden
  • wenkbrauwen
  • dubbele kin
  • fijne lijntjes
  • rimpel
 • HIFU LadyLift lifting is ook zeer doeltreffend voor mannen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een facelift zonder de nadelen van een operatie? Boek dan een vrijblijvend consult en bespreek uw wensen met een van onze specialisten.

Naomi Gottmer

Ontmoet uw arts die u zal behandelen

Naomi Gottmer
Huidtherapeut
arrow-icon

Wist u dat!

Wist je dat HIFU staat voor High-Intensity Focused Ultrasound?
HIFU is een geavanceerde medische en cosmetische technologie die geluidsgolven met hoge intensiteit gebruikt om doelgericht weefsel te verwarmen en te stimuleren. Wat HIFU zo bijzonder maakt, is dat het non-invasief is, wat betekent dat er geen incisies of naalden aan te pas komen. Hier zijn enkele interessante feiten over HIFU: HIFU voor huidverstrakking: HIFU wordt vaak gebruikt voor niet-chirurgische huidverstrakking. De gerichte ultrasone golven stimuleren de aanmaak van collageen in de diepere huidlagen, wat leidt tot een stevigere en jeugdigere uitstraling. Medische toepassingen: Naast cosmetische behandelingen wordt HIFU ook in de medische wereld gebruikt voor onder andere het behandelen van tumoren, nierstenen en prostaatproblemen. Snelle hersteltijd: HIFU-behandelingen hebben doorgaans een korte hersteltijd, waardoor patiënten snel hun dagelijkse activiteiten kunnen hervatten. Langdurige resultaten: De effecten van HIFU-behandelingen kunnen enkele maanden aanhouden, en sommige patiënten ervaren zelfs verbeteringen tot een jaar na de behandeling. Niet-invasieve alternatief: HIFU biedt een niet-chirurgisch alternatief voor huidverstrakking en het verminderen van rimpels, zonder de risico’s en hersteltijd die gepaard gaan met chirurgische ingrepen. HIFU is een boeiende technologie die zowel in de medische als cosmetische wereld wordt toegepast en waardevolle voordelen biedt voor patiënten.

Wij zijn aangesloten bij

“Mooi”

Lippen laten opvullen, het ziet er goed uit. Lekker vol en mooie vorm, precies zoals ik het wilde

“Geweldig!”

Voor het eerst een dermapen behandeling gehad, mega tevreden na 1 behandeling al duidelijk verschil!! Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling!!
Ontdek uw Schoonheid bij Amsterdam Skin Clinic, de Beste Keuze voor Cosmetische Verzorging

Maak een afspraak bij een van onze gecertificeerde artsen!

Hulp nodig? Bel ons: 020 – 8965871

Scroll naar beneden om een afspraak te maken