HIFU - facelift

Uw unieke schoonheid, onze expertise.

Populaire zoektermen: Fillers, Spierontspanner, PRF, Laserontharing

Wat bereikt u met deze
behandeling?

HIFU, of High-Intensity Focused Ultrasound, is een geavanceerde technologie die gerichte ultrasone energie gebruikt om de huid te verstevigen en liften. Het stimuleert de natuurlijke collageenproductie en verbetert de huidtextuur zonder invasieve procedures. HIFU is een niet-invasieve behandeling zonder hersteltijd, waardoor patiënten snel hun dagelijkse activiteiten kunnen hervatten. Het is niet alleen populair voor cosmetische doeleinden, maar heeft ook medische toepassingen, zoals de behandeling van bepaalde tumoren. Ontdek de voordelen van HIFU voor een jeugdiger uitstraling zonder operatie.

 • Voordeel behandeling
 • Huidverstrakking
 • Snelle hersteltijd

Ervaren huidtherapeute voor mooie resultaten

Onze ervaren huidtherapeute bij Amsterdam Skin Clinic (ASC) is een toegewijde professional met een diepgaand begrip van huidverzorging en esthetische behandelingen. Met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van geavanceerde huidverzorgingstechnieken, streeft onze huidtherapeute ernaar om de unieke behoeften van elke patiënt te begrijpen en op maat gemaakte behandelplannen te bieden.

Met een passie voor het verbeteren van de algehele gezondheid van de huid, combineert onze huidtherapeute haar diepgaande kennis van huidanatomie met de nieuwste technologische ontwikkelingen om optimale resultaten te garanderen. Door een combinatie van empathie en professionaliteit zorgt ze ervoor dat elke patiënt een persoonlijke en comfortabele ervaring krijgt, waarbij ze zich volledig ondersteund en begrepen voelen gedurende hun reis naar een stralende huid.

Dr. Kirtie Doerga

BIG: 39919639701

Drs. Rahik Ahmed

BIG: 29923907401

Wij zijn aangeslotenbij

Wat kunt u van een behandeling verwachten?

Voorgaand de behandeling zal de huidtherapeute een consult inplannen om uw wensen te bespreken. Als u besluit de behandeling uit te voeren, begint de huidtherapeute de behandeling. Stap 1 is reiniging van de huid en eventuele verdovende crème. Tijdens de behandeling wordt gerichte ultrasone energie gebruikt om de huid te verstrakken. De behandeling kan lichte warmtesensaties veroorzaken. De duur van de behandeling varieert, afhankelijk van het behandelde gebied. Direct na de behandeling kan er wat roodheid of zwelling optreden, maar dit verdwijnt meestal snel. De hersteltijd is minimaal, je kunt je dagelijkse activiteiten hervatten. De resultaten worden na verloop van tijd zichtbaar, en meerdere sessies kunnen nodig zijn voor optimale resultaten.

 • 1
  Consult met een ervaren huidtherapeut
 • 2
  Behandeling wordt uitgevoerd
 • 3
  Nazorg instructie

“Mooi”

Lippen laten opvullen, het ziet er goed uit. Lekker vol en mooie vorm, precies zoals ik het wilde

“Geweldig!”

Voor het eerst een dermapen behandeling gehad, mega tevreden na 1 behandeling al duidelijk verschil!! Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling!!
Ontdek uw Schoonheid bij Amsterdam Skin Clinic, de Beste Keuze voor Cosmetische Verzorging

Maak een afspraak bij een van onze gecertificeerde artsen!

Hulp nodig? Bel ons: 020 – 8965871

Scroll naar beneden om een afspraak te maken