Laserontharing Heren

Populaire zoektermen: Fillers, Spierontspanner, PRF, Laserontharing

Amsterdam Skin Clinic maakt gebruik van de geavanceerde triple wave Diode ICE Power-laser, de nieuwste en krachtigste technologie voor laserontharing. Deze Power Diode ICE-laser omvat drie golflengtes, waardoor we alle huidtypen (I t/m VI) en haartypes, inclusief donkere, lichte en rode haren, effectief kunnen behandelen. Bovendien is dit apparaat veiliger dan oudere modellen. Het opvallende is dat de triple wave Power Diode-laser zelfs op gebruinde huid kan worden toegepast, wat betekent dat u de behandeling in de zomer kunt ondergaan, in tegenstelling tot oudere apparatuur.

Er zijn echter enkele situaties waarin u geen Diode ICE-laserbehandeling kunt ondergaan:

 1. Als u medicijnen gebruikt die uw huid lichtgevoelig maken.
 2. Als u ontstekingsremmers gebruikt.
 3. Als u een pacemaker heeft.
 4. Als u piercings of tatoeages heeft op de te behandelen plekken.
 5. Als u binnen 3 weken voor de behandeling heeft gewaxt.

Het aantal benodigde behandelingen varieert van persoon tot persoon, maar over het algemeen zijn gemiddeld 5-8 behandelingen voldoende om de haargroei met 90% te verminderen.

 • Laseren kan op iedere huidtype
 • Laseren kan het hele jaar door
 • Vrijwel pijnloos

Ervaren huidtherapeute voor mooie resultaten

Dr. Tuna Demir

Cosmetisch arts, KNMG, NCVG BIG: 29924876301

Dr. Kirtie Doerga

BIG: 39919639701

Wij zijn aangeslotenbij

De behandeling begint met het aanbrengen van een dunne laag gel op de huid, die dient ter bescherming en om het licht beter te geleiden. De krachtige laserstraal, afkomstig van het apparaat, wordt geabsorbeerd door het pigment in de haartjes. De haartjes fungeren als geleider van de laserstraal naar het haarzakje, waar de energie van de laserstraal wordt omgezet in warmte. Dit proces resulteert in de vernietiging van het haarzakje.

In tegenstelling tot IPL, waarbij een flits zichtbaar is, verloopt de behandeling met een diode ICE Power-laser zonder zichtbare flitsen. Alle energie van de diode ICE Power-laserpuls is gericht op de haarfollikel, wat leidt tot permanente verwijdering van het haarzakje. De intake en de eerste behandeling duren meestal ongeveer een half uur, maar de exacte tijdsduur kan variëren afhankelijk van het te behandelen gebied. Als u twijfelt of u geschikt bent voor deze behandeling, aarzel dan niet om vooraf contact met ons op te nemen voor overleg.

 • 1
  Consult huidtherapeute
 • 2
  Aanbrengen gel op de huid
 • 3
  Behandelen met de diode laser
 • 4
  Vervolgbehandeling inplannen

“Mooi”

Lippen laten opvullen, het ziet er goed uit. Lekker vol en mooie vorm, precies zoals ik het wilde

“Geweldig!”

Voor het eerst een dermapen behandeling gehad, mega tevreden na 1 behandeling al duidelijk verschil!! Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling!!
Ontdek uw Schoonheid bij Amsterdam Skin Clinic, de Beste Keuze voor Cosmetische Verzorging

Maak een afspraak bij een van onze gecertificeerde artsen!

Hulp nodig? Bel ons: 020 – 8965871

Scroll naar beneden om een afspraak te maken