Beleid

Bij Amsterdam Skin Clinic begrijpen we dat soms omstandigheden verhinderen dat u uw afspraak kunt nakomen of verplaatsen. Om ervoor te zorgen dat we onze diensten effectief kunnen beheren en anderen de kans kunnen geven om gebruik te maken van onze diensten, hanteren we het volgende annulerings- en kostenbeleid:

  1. Aanbetaling: Bij het maken van een afspraak vragen wij een aanbetaling van €50. Deze aanbetaling dient als garantie voor uw afspraak, ongeacht of deze wordt verplaatst of geannuleerd.
  2. Afspraakannulering en verplaatsing: Indien u een geplande afspraak wilt annuleren of verzetten, vragen wij u om ons minimaal 48 uur van tevoren op de hoogte te stellen. Dit geeft ons de mogelijkheid om de gereserveerde tijd aan andere cliënten aan te bieden.
  3. Kosten bij niet-naleving: Indien een afspraak niet ten minste 48 uur van tevoren wordt geannuleerd of verplaatst, wordt de aanbetaling van €50 ingehouden als annulerings vergoeding.
  4. Restitutie bij tijdige annulering of verplaatsing: Als u uw afspraak tijdig annuleert of verplaatst (minstens 48 uur van tevoren), wordt de aanbetaling van €50 volledig terugbetaald of kan worden toegepast op uw nieuwe afspraak.
  5. Betalingswijze: De aanbetaling van €50 dient te worden voldaan bij het maken van de afspraak. In geval van niet-naleving van het annuleringsbeleid wordt de aanbetaling gebruikt om de annulerings vergoeding te dekken. Eventuele resterende kosten dienen contant of per pinpas te worden betaald bij uw volgende afspraak.

We waarderen uw begrip en medewerking bij het naleven van dit beleid, zowel bij annulering als verplaatsing van afspraken, zodat we onze hoogwaardige dienstverlening aan al onze cliënten kunnen handhaven. 

Als u vragen heeft over dit beleid of uw afspraak wilt annuleren of verplaatsen, neem dan gerust contact met ons op.

Dit beleid is van kracht met ingang van 14 oktober 2023 en kan worden herzien en bijgewerkt zonder voorafgaande kennisgeving. Wijzigingen worden op onze website en in onze kliniek gepubliceerd.

 

 

Ontdek uw Schoonheid bij Amsterdam Skin Clinic, de Beste Keuze voor Cosmetische Verzorging

Maak een afspraak bij een van onze gecertificeerde artsen!

Hulp nodig? Bel ons: 020 – 8965871

Scroll naar beneden om een afspraak te maken