Overmatig zweten

Voor €400,-

Amsterdam Skin Clinic is een toonaangevende cosmetische kliniek voor botox in Amsterdam, gespecialiseerd in diverse behandelingen, waaronder Botox tegen overmatig zweten. Onze toegewijde artsen beschikken over uitgebreide ervaring en expertise in cosmetische behandelingen. Ze nemen de tijd om uw specifieke wensen te begrijpen en kunnen u voorzien van persoonlijk advies om een behandeling op maat te maken. Op die manier kunnen we streven naar het perfecte resultaat dat voldoet aan uw verwachtingen en dat uw natuurlijke schoonheid verbetert. We hechten veel waarde aan transparante communicatie en stellen uw tevredenheid en comfort voorop. Dit resulteert in een zelfverzekerdere, meer stralende versie van uzelf na elke behandeling.

Wat gebruiken wij tegen overmatig zweten?

Bij Amsterdam Skin Clinic bieden we een scala aan behandelingsopties door gebruik te maken van zowel Bocouture als Azzalure, twee vooraanstaande merken met bewezen effectiviteit. Het gebruik van deze merken stelt ons in staat om nauwgezet op uw individuele behoeften en voorkeuren in te spelen. Dit lukt dankzij de verschillen in sterkte die deze merken uniek maken. Met deze verschillen kunnen we een natuurlijk, maar ook erg sterk resultaat creëren.

Vlak onder de huid bevinden zich zweetklieren die ervoor zorgen dat het lichaam warmte kwijt kan. Op sommige plekken op het lichaam bouwt meer warmte op dan andere gebieden. Een van deze plekken zijn de oksels. Overmatig zweten in de oksels kan er voor zorgen dat u erg vaak last heeft van zweetoksels en natte shirts of truien. Door het injecteren van botox, worden deze zweetklieren tijdelijk uitgeschakeld. U zult daardoor minder of geen last meer hebben van zweetoksels en u hoeft waarschijnlijk minder snel uw kleding te wisselen.

De Botox behandeling tegen zweetoksels

Uw behandeling begint met een consult waarin u uw wensen met de arts bespreekt. De arts zal vervolgens eerlijk advies geven en verwachtingen voor het resultaat uiteenzetten. Als u besluit om de behandeling voort te zetten, wordt eerst een raster op de oksels getekend. Dit raster zorgt ervoor dat de botox in de juiste hoeveelheid wordt verdeeld. Vervolgens injecteert de arts Botox met een dunne naald vlak onder de huid. Deze procedure wordt herhaald totdat het volledige raster is behandeld. Hierdoor ontspannen de zweetkliertjes en stopt de zweetproductie. Het effect van de botox wordt geleidelijk zichtbaar gedurende 2 weken, en is na 2 weken optimaal. Bij Amsterdam Skin Clinic kunt u altijd kosteloos een nacontrole inplannen, zodat het resultaat precies aansluit bij uw wensen.

Wat te doen na de behandeling? 

Om het optimale resultaat te bereiken, raden we u aan om de volgende adviezen op te volgen: 

• Ga minimaal de eerste 2 uur niet plat liggen of voorover buigen. 

• Vermijd roken, sporten of alcohol drinken gedurende 24 uur. 

• Blijf 2 weken uit de zon of zonnebank. 

• Mijd sauna’s, spa’s of hamams gedurende 2 weken. 

• Onderga geen gezichtsbehandelingen, laserbehandelingen of peelings gedurende 2 weken. 

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Botox tegen overmatig zweten bij Amsterdam Skin Clinic? Boek dan een vrijblijvend consult en bespreek uw wensen met een van onze artsen. 

Hoe gaat een Botox behandeling in zijn werking?
Dr. Sameer Rana

Ontmoet uw arts die u zal behandelen

Dr. Sameer Rana
BIG: 99919833501
arrow-icon

Wist u dat!

Wist je dat Botox
dat vaak wordt gebruikt voor cosmetische doeleinden om rimpels te verminderen, oorspronkelijk ontwikkeld werd voor medische toepassingen? Botox is afgeleid van het botulinetoxine, een neurotoxisch eiwit, en werd oorspronkelijk gebruikt om spierstoornissen en oogproblemen te behandelen. Pas later werd ontdekt dat Botox ook effectief is bij het verminderen van rimpels door de spieren in het gezicht tijdelijk te verlammen, wat de huid een gladdere uitstraling geeft. Het is een goed voorbeeld van hoe medische ontdekkingen soms onverwachte toepassingen kunnen hebben in de cosmetische wereld.

Wij zijn aangesloten bij

“Mooi”

Lippen laten opvullen, het ziet er goed uit. Lekker vol en mooie vorm, precies zoals ik het wilde

“Geweldig!”

Voor het eerst een dermapen behandeling gehad, mega tevreden na 1 behandeling al duidelijk verschil!! Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling!!
Ontdek uw Schoonheid bij Amsterdam Skin Clinic, de Beste Keuze voor Cosmetische Verzorging

Maak een afspraak bij een van onze gecertificeerde artsen!

Hulp nodig? Bel ons: 020 – 8965871

Scroll naar beneden om een afspraak te maken