Filler

Uw unieke schoonheid, onze expertise.

Populaire zoektermen: Fillers, Spierontspanner, PRF, Laserontharing

Wat bereikt u met deze
behandeling?

Amsterdam Skin Clinic is een cosmetische kliniek in Amsterdam, gespecialiseerd in onder andere fillerbehandelingen. Fillers zijn gels op basis van hyaluronzuur, een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Deze gels worden gebruikt om volume toe te voegen en specifieke zorgen aan te pakken. De filler kan op verschillende plekken in het gezicht worden geïnjecteerd, en onze ervaren behandelaars gebruiken dunne injectienaalden of canules, afhankelijk van het behandelde gebied.

Fillers zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt om de lippen te vergroten of te verstevigen, de neus te verfijnen, de jukbeenderen te accentueren, problemen rond de slapen en kaaklijn aan te pakken, en zelfs tekenen van vermoeidheid te verminderen, waardoor een verfrissende uitstraling ontstaat.

 • Natuurlijke uitstraling
 • Minimaal invasief
 • Direct zichtbare resultaten

Onze Filler behandelingen

Ervaren artsen voor mooie resultaten

Bij Amsterdam Skin Clinic gebruiken we hoogwaardige A-merk fillers en werken we met ervaren artsen. Onze producten van Stylage en Teoxane hebben diverse eigenschappen, waardoor we voor elk individu het optimale resultaat kunnen bereiken. Onze artsen zijn speciaal opgeleid en getraind om met deze producten te werken, met als doel prachtige resultaten te behalen terwijl de natuurlijke uitstraling behouden blijft.

Dr. Kirtie Doerga

BIG: 39919639701

Drs. Rahik Ahmed

BIG: 29923907401

Wij zijn aangeslotenbij

Wat kunt u van een behandeling verwachten?

De arts begint met een grondige analyse van uw gezicht. Hierbij worden de botten, spieren en aderen geïdentificeerd om een veilige behandeling te garanderen. Afhankelijk van de behandeling wordt er een verdovende crème op de huid aangebracht. Dit minimaliseert of elimineert eventuele pijn of ongemak. Vervolgens injecteert de arts de filler met een dunne naald onder de huid. De filler wordt zorgvuldig gemasseerd om ervoor te zorgen dat deze precies op de juiste plek terechtkomt. Onze fillers bevatten een verdovend middel, waardoor de behandeling zo comfortabel mogelijk verloopt.

Onze artsen luisteren aandachtig naar uw voorkeuren en bieden eerlijk advies over de meest geschikte behandeling voor u. We adviseren altijd behandelingen die uw natuurlijke schoonheid behouden. Na het verdovingsproces wordt de gel onder de huid geïnjecteerd, wat op sommige plekken in het gezicht enige zwelling kan veroorzaken. Dit is normaal en varieert van persoon tot persoon. De meest opvallende zwelling neemt binnen enkele dagen af en verdwijnt volledig na twee weken. Hierna kunt u optimaal genieten van de resultaten van uw behandeling.

 • 1
  Eerlijk advies
 • 2
  Grondige analyse door een ervaren arts
 • 3
  Verdovende crème
 • 4
  Injectie filler

“Mooi”

Lippen laten opvullen, het ziet er goed uit. Lekker vol en mooie vorm, precies zoals ik het wilde

“Geweldig!”

Voor het eerst een dermapen behandeling gehad, mega tevreden na 1 behandeling al duidelijk verschil!! Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling!!
Ontdek uw Schoonheid bij Amsterdam Skin Clinic, de Beste Keuze voor Cosmetische Verzorging

Maak een afspraak bij een van onze gecertificeerde artsen!

Hulp nodig? Bel ons: 020 – 8965871

Scroll naar beneden om een afspraak te maken