Onze artsen

Bij Amsterdam Skin Clinic (ASC) zijn we trots op onze toegewijde en ervaren team van artsen en huidtherapeuten. Onze artsen beschikken over uitgebreide medische kennis en jarenlange ervaring in de cosmetische en medische sector. Ze begrijpen dat uw welzijn en schoonheid van het grootste belang zijn en streven naar de best mogelijke resultaten.

Onze huidtherapeute is een expert op het gebied van huidverzorging en is gepassioneerd over het verbeteren van de gezondheid en uitstraling van uw huid. Ze biedt persoonlijk advies en behandelingen die zijn afgestemd op uw unieke behoeften.

Bij ASC combineren onze deskundige artsen en huidtherapeute hun kennis en vaardigheden om u de hoogste kwaliteit van zorg en esthetische behandelingen te bieden. U kunt erop vertrouwen dat u in goede handen bent en dat we streven naar uw tevredenheid en zelfvertrouwen.

Dr. Kirtie Doerga
BIG: 39919639701
Dr. Kirtie Doerga

Ik ben in 2015 afgestudeerd aan de medische faculteit van de Vrije Universiteit van Amsterdam. Daarna heb ik aan de Vrije Universiteit van Amsterdam de specialisatie tot huisarts afgerond. Sinds 2020 werk ik dagelijks als huisarts en daarna heb ik een interne opleiding binnen de esthetische geneeskunde gevolgd in 2020. Sindsdien ben ik ook werkzaam als cosmetisch arts. Waarom de combinatie van cosmetisch arts en huisarts? Het is DE perfecte combinatie van dankbaar en leuk werk. Daarnaast werk ik graag met mijn handen en krijg ik veel energie van de blijdschap die cliënten na een cosmetische behandeling ervaren! Het natuurlijke resultaat is wat mij aanspreekt, ik geef derhalve eerlijk advies en geef het ook aan als ik iets niet nodig vind. Amsterdam Skin Clinic is een unieke kliniek, waar ik met trots werk, mede vanwege het concept van een full facial assessment. Dat betekent dat we vanuit esthetisch oogpunt advies geven over wat de beste behandelingen voor u zijn. Niet alleen met injectables om bv. rimpels te verzachten, maar ook kijken naar behandelingen om de huidconditie te verbeteren op de lange termijn. Daarbij combineren we injectables met o.a. gezichtsbehandelingen en de juiste skin care. Ben je benieuwd en op zoek naar een dokter die jouw mooie features kan accentueren op een natuurlijke manier (en een beetje humor heeft)? Maak dan gauw een afspraak!

Dr. Hamed Horati
BIG: 49919640301
Dr. Hamed Horati

Als huisarts gebruik ik iedere dag mijn kennis en kunde om klachten bij de gevoelige delen van het lichaam als gezicht, handen en gewrichten te verhelpen. Deze technieken ga ik bij Amsterdam Skin Clinic gebruiken om kleine ongemakkelijkheden in het gezicht te verminderen of zelfs te laten verdwijnen. Door mijn opleiding weet ik heel goed hoe belangrijk het is om goed te luisteren en zo te begrijpen hoe ik deze oneffenheden op de beste manier kan aanpakken. De beloning voor mij is als na een behandeling de patiënt beter in zijn vel zit.

Drs. Rahik Ahmed
BIG: 29923907401
Drs. Rahik Ahmed

Drs. Rahik Ahmed, studeerde aan de Universiteit van Amsterdam, verbonden aan het Universitair Medisch Centrum (AMC). Na haar opleiding ontwikkelde zij haar medische basisvaardigheden als eerste hulp arts, arts in de chirurgie en oogheelkunde en een variatie aan overige activiteiten zoals het behalen van injectables cursussen en trainingen. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de meeste recente ontwikkelen binnen het cosmetisch vakgebied. Gedreven door haar affiniteit met schoonheid komt zij ons versterken in onze kliniek.

Dr. Sameer Rana
BIG: 99919833501
Dr. Sameer Rana

Dr. Sameer Rana rondde zijn opleidingen Biomedische Wetenschappen en Geneeskunde af aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens heeft hij promotie-onderzoek gedaan aan het Amsterdam UMC loc AMC en aan UC San Francisco (VS) en een fellowship voltooid aan Stanford University (VS), met name binnen de stamcelbiologie, regeneratie en moleculaire therapieën. Hij heeft klinische ervaring opgedaan binnen de chirurgie en orthopedie en heeft klinische trials uitgevoerd omtrent injectables in arthritis en pijnbehandelingen (orthobiologics zoals PRP, BMAC, MFAT). Hij is internationaal opgeleid in o.a. de Verenigde Staten, Italië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Hij is gespecialiseerd in huidverbeteringstechnologieën met injectables, lasers maar ook middels autologous fat transplants en operatieve ingrepen. Hij is o.a. gecertificeerd binnen de Aesthetic Medicine & Surgery (via American Academy of Aesthetic and Regenerative Medicine). Hij laat zich regelmatig bijscholen en blijft op de hoogte van de nieuwste behandelmethoden door deel te nemen aan cursussen en congressen.
Dr. Sameer Rana staat voor open en eerlijke communicatie en houdt rekening met de wensen en verwachtingen van de patiënt om een zo optimaal mogelijk resultaat te kunnen behalen.

Naomi Gottmer
Huidtherapeut
Naomi Gottmer

Vega Relyveld
Host
Vega Relyveld

Simone Ghosen
Eigenaar
Simone Ghosen

Stefan le Sage
Eigenaar
Stefan le Sage

Wij zijn aangesloten bij

BOCOUTURE Logo 4c 1536x209 1
image001
Keurmerk Stylage DEF 01 1536x498 1
Logo INT Black
Ontdek uw Schoonheid bij Amsterdam Skin Clinic, de Beste Keuze voor Cosmetische Verzorging

Maak een afspraak bij een van onze gecertificeerde artsen!

Hulp nodig? Bel ons: 020 – 8965871

Scroll naar beneden om een afspraak te maken