Profhilo

Voor €350,-

Naarmate wij ouder worden, verandert de structuur van de huid. Aanleg en hormonale veranderingen beïnvloeden uw uitstraling. Ook onze leefstijl (roken, zon schade) en luchtvervuiling spelen een grote rol in het verouderingsproces. De huid wordt slapper, dunner en verliest haar stevigheid. Ook de hoeveelheid natuurlijk hyaluronzuur in de huid, neemt af.

Kwaliteit van uw huid

Profhilo verbetert de kwaliteit van uw huid van binnenuit. Dit heet “bio-remodeling”. Profhilo stimuleert de aanmaak van collageen en elastine door uw lichaam. Hierdoor wordt de huid stevig en gezond en krijgt het haar natuurlijke glow terug. De vochtbalans in uw huid herstelt en de stevigheid en elasticiteit verbeteren.

Behandelindicaties

De Profhilo behandeling is geschikt voor het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en de bovenarmen. De huid wordt steviger en krijgt een mooie glans. Het is dus een heel natuurlijk resultaat. “Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan je gezicht. De huid herstelt echt en de huidverslapping wordt aangepakt. En dit met de natuurlijke bewerking van hyaluronzuur.”

Ultrapuur hyaluronzuur

Profhilo bestaat uit 100% ultrapuur hyaluronzuur. Hiermee is het de meest natuurlijke en zuivere hyaluronzuur injectable op de markt.

Ons lichaam maakt van nature hyaluronzuur aan. Hyaluronzuur kan wel tot 1000 keer het eigen gewicht aan water vasthouden. Hierdoor is de afname van hyaluronzuur in de huid zichtbaar en voelbaar. Profhilo bevat een zeer hoge concentratie ultrapuur hyaluronzuur. Daarom zorgt Profhilo voor een diepgaande en langdurige hydratatie van de huid. De huid ziet er weer voller uit en krijgt een jeugdige uitstraling.

De behandeling

Profhilo wordt geïnjecteerd in de huid volgens de BAP-techniek. Hiermee plaatst de arts de vloeistof in 10 anatomisch uitgekiende gebieden. Deze zorgen voor een optimaal resultaat. Profhilo verspreidt zich erg goed in de huid. Hierdoor zijn er maar een paar injecties nodig om een gezicht (of een ander gebied) optimaal te behandelen.

De behandeling is snel en nauwelijks pijnlijk. Ook is de kans op bijwerkingen door het natuurlijke materiaal erg klein. Voor een optimaal resultaat wordt de behandeling ongeveer 4 keer, om de 4 weken herhaald. Het onderhouden van het resultaat gaat via één behandelingen elke zes maanden. De frequentie is afhankelijk van de mate van uw huidveroudering.

Wat te doen na de behandeling?

Voor het optimale resultaat vragen wij u te houden aan de volgende adviezen:

  • Minimaal de eerste 2 uur niet plat liggen of voorover bukken,
  • 24 uur niet roken, sporten of alcohol drinken,
  • 2 weken niet in de zon of naar de zonnebank,
  • Gedurende 2 weken geen sauna, spa of hamam,
  • 2 weken geen gezichtsbehandelingen, laserbehandelingen of peelings.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een profhilo behandeling bij Amsterdam Skin Clinic? Boek dan een vrijblijvend consult en bespreek uw wensen met een van onze artsen.

Hoe gaat een behandeling in zijn werking?
Plan gratis consult

Ontmoet uw arts die u zal behandelen

Plan gratis consult
BIG: 29923907401
arrow-icon

Wist u dat!

45% van de vrouwen een ingreep laat doen
Wist je dat Profhilo een innovatieve behandeling is die de voordelen van zowel dermale fillers als huidverstrakking combineert? Profhilo is gemaakt van puur hyaluronzuur, maar in tegenstelling tot traditionele fillers, wordt het geïnjecteerd in slechts vijf punten op het gezicht. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de huid, wat resulteert in een algehele verbetering van de huidtextuur en -kwaliteit. Wat Profhilo zo uniek maakt, is dat het niet alleen rimpels en fijne lijntjes aanpakt, maar ook de algehele huidverjonging bevordert. Het is een populaire behandeling voor diegenen die een natuurlijke en jeugdige uitstraling willen behouden zonder de opvallende veranderingen die soms gepaard gaan met traditionele fillers. Profhilo biedt een subtiele, maar effectieve benadering van huidverbetering en heeft de aandacht getrokken van mensen die op zoek zijn naar een frissere uitstraling zonder chirurgische ingrepen.

Wij zijn aangesloten bij

“Mooi”

Lippen laten opvullen, het ziet er goed uit. Lekker vol en mooie vorm, precies zoals ik het wilde

“Geweldig!”

Voor het eerst een dermapen behandeling gehad, mega tevreden na 1 behandeling al duidelijk verschil!! Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling!!
Ontdek uw Schoonheid bij Amsterdam Skin Clinic, de Beste Keuze voor Cosmetische Verzorging

Maak een afspraak bij een van onze gecertificeerde artsen!

Hulp nodig? Bel ons: 020 – 8965871

Scroll naar beneden om een afspraak te maken