Dr. Sameer Rana

Dr. Sameer Rana rondde zijn opleidingen Biomedische Wetenschappen en Geneeskunde af aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens heeft hij promotie-onderzoek gedaan aan het Amsterdam UMC loc AMC en aan UC San Francisco (VS) en een fellowship voltooid aan Stanford University (VS), met name binnen de stamcelbiologie, regeneratie en moleculaire therapieën. Hij heeft klinische ervaring opgedaan binnen de chirurgie en orthopedie en heeft klinische trials uitgevoerd omtrent injectables in arthritis en pijnbehandelingen (orthobiologics zoals PRP, BMAC, MFAT). Hij is internationaal opgeleid in o.a. de Verenigde Staten, Italië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Hij is gespecialiseerd in huidverbeteringstechnologieën met injectables, lasers maar ook middels autologous fat transplants en operatieve ingrepen. Hij is o.a. gecertificeerd binnen de Aesthetic Medicine & Surgery (via American Academy of Aesthetic and Regenerative Medicine). Hij laat zich regelmatig bijscholen en blijft op de hoogte van de nieuwste behandelmethoden door deel te nemen aan cursussen en congressen.

Dr. Sameer Rana staat voor open en eerlijke communicatie en houdt rekening met de wensen en verwachtingen van de patiënt om een zo optimaal mogelijk resultaat te kunnen behalen.
Ontdek uw Schoonheid bij Amsterdam Skin Clinic, de Beste Keuze voor Cosmetische Verzorging

Maak een afspraak bij een van onze gecertificeerde artsen!

Hulp nodig? Bel ons: 020 – 8965871

Scroll naar beneden om een afspraak te maken