Mondhoeken

Voor €70,-

Amsterdam Skin Clinic is de toonaangevende bestemming voor cosmetische behandelingen, waaronder Botox voor mondhoeken, in Amsterdam. Naarmate de tijd verstrijkt, verliest de huid haar natuurlijke elasticiteit, wat op sommige delen van het gezicht resulteert in het vaker dubbelvouwen van de huid en het ontstaan van rimpels. Botox, een tijdelijke spierontspanner, ontspant de spieren, waardoor de huid minder dubbelvouwt of helemaal niet, waardoor toekomstige rimpels worden voorkomen en bestaande rimpels verminderen. Botox toegepast onder de mondhoeken corrigeert een treurige en verloren uitdrukking, en na de behandeling staan de mondhoeken op een natuurlijke wijze omhoog.

Bij Amsterdam Skin Clinic maken we gebruik van zowel Bocouture als Azzalure. Beide merken leveren uitstekende resultaten, maar verschillen in kracht. Hierdoor kunnen we de behandeling nauwkeurig afstemmen op uw individuele wensen. Onze artsen zijn zeer bekwaam en kunnen u voorzien van persoonlijk advies voor een perfect resultaat.

De behandeling

Uw behandeling begint met een consult waarin u uw wensen met de arts bespreekt. De arts zal vervolgens een eerlijk advies geven en de verwachte resultaten toelichten. Als u besluit om de behandeling voort te zetten, worden eerst de spieren gemarkeerd. U wordt gevraagd om enkele gezichtsuitdrukkingen te maken, waardoor de arts de locatie van de spieren onder de huid kan identificeren. Vervolgens zal de arts met een dunne naald Botox in de spieren injecteren. Dit proces wordt herhaald op meerdere plaatsen onder de mond, waarbij de gehele spier effectief ontspant.

Wat te doen na de behandeling?

Om het optimale resultaat te bereiken, raden we u aan om de volgende adviezen op te volgen: 

• Ga minimaal de eerste 2 uur niet plat liggen of voorover buigen. 

• Vermijd roken, sporten of alcohol drinken gedurende 24 uur. 

• Blijf 2 weken uit de zon of zonnebank. 

• Mijd sauna’s, spa’s of hamams gedurende 2 weken. 

• Onderga geen gezichtsbehandelingen, laserbehandelingen of peelings gedurende 2 weken. 

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Botox tegen hangende mondhoeken bij Amsterdam Skin Clinic? Boek dan een vrijblijvend consult en bespreek uw wensen met een van onze artsen. 

Hoe gaat een behandeling in zijn werking?
Dr. Sameer Rana

Ontmoet uw arts die u zal behandelen

Dr. Sameer Rana
BIG: 99919833501
arrow-icon

Wist u dat!

Wist je dat Botox
dat vaak wordt gebruikt voor cosmetische doeleinden om rimpels te verminderen, oorspronkelijk ontwikkeld werd voor medische toepassingen? Botox is afgeleid van het botulinetoxine, een neurotoxisch eiwit, en werd oorspronkelijk gebruikt om spierstoornissen en oogproblemen te behandelen. Pas later werd ontdekt dat Botox ook effectief is bij het verminderen van rimpels door de spieren in het gezicht tijdelijk te verlammen, wat de huid een gladdere uitstraling geeft. Het is een goed voorbeeld van hoe medische ontdekkingen soms onverwachte toepassingen kunnen hebben in de cosmetische wereld.

Wij zijn aangesloten bij

“Mooi”

Lippen laten opvullen, het ziet er goed uit. Lekker vol en mooie vorm, precies zoals ik het wilde

“Geweldig!”

Voor het eerst een dermapen behandeling gehad, mega tevreden na 1 behandeling al duidelijk verschil!! Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling!!
Ontdek uw Schoonheid bij Amsterdam Skin Clinic, de Beste Keuze voor Cosmetische Verzorging

Maak een afspraak bij een van onze gecertificeerde artsen!

Hulp nodig? Bel ons: 020 – 8965871

Scroll naar beneden om een afspraak te maken