Migraine

Voor €250,-

Bij Amsterdam Skin Clinic bieden we onder andere Botox-behandelingen aan om migraine te verlichten. Migraine wordt vaak veroorzaakt door overmatige spanning in spieren op het hoofd, wat leidt tot druk en pijn. Door Botox te injecteren, verminderen we de activiteit van deze spieren, waardoor de frequentie en intensiteit van migraineaanvallen verminderd worden.

Bij Amsterdam Skin Clinic maken we gebruik van zowel Bocouture als Azzalure. Beide merken leveren uitstekende resultaten, maar verschillen in kracht. Hierdoor kunnen we de behandeling nauwkeurig afstemmen op uw individuele wensen. Onze artsen zijn zeer bekwaam en kunnen u voorzien van persoonlijk advies voor een perfect resultaat.

De Behandeling

Bij Amsterdam Skin Clinic beginnen we met een consult, waarin u uw wensen bespreekt met onze arts. De arts zal vervolgens een eerlijk advies geven en u een realistische verwachting van de resultaten geven. Als u besluit om door te gaan met de behandeling, worden eerst de spieren gemarkeerd voor precisie. Vervolgens injecteert de arts de botox onder de huid. Op de injectieplaatsen kunnen tijdelijke bobbels ontstaan, die na één tot maximaal twee dagen volledig verdwijnen. Na twee weken is de botox volledig door de spieren opgenomen en zult u het volledige resultaat ervaren.

Wat te doen na de behandeling? 

Om het optimale resultaat te bereiken, raden we u aan om de volgende adviezen op te volgen: 

• Ga minimaal de eerste 2 uur niet plat liggen of voorover buigen. 

• Vermijd roken, sporten of alcohol drinken gedurende 24 uur. 

• Blijf 2 weken uit de zon of zonnebank. 

• Mijd sauna’s, spa’s of hamams gedurende 2 weken. 

• Onderga geen gezichtsbehandelingen, laserbehandelingen of peelings gedurende 2 weken. 

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Botox tegen migraine bij Amsterdam Skin Clinic? Boek dan een vrijblijvend consult en bespreek uw wensen met een van onze artsen. 

Hoe gaat een behandeling in zijn werking?
Drs. Rahik Ahmed

Ontmoet uw arts die u zal behandelen

Drs. Rahik Ahmed
BIG: 29923907401
arrow-icon

Wist u dat!

Wist je dat Botox
dat vaak wordt gebruikt voor cosmetische doeleinden om rimpels te verminderen, oorspronkelijk ontwikkeld werd voor medische toepassingen? Botox is afgeleid van het botulinetoxine, een neurotoxisch eiwit, en werd oorspronkelijk gebruikt om spierstoornissen en oogproblemen te behandelen. Pas later werd ontdekt dat Botox ook effectief is bij het verminderen van rimpels door de spieren in het gezicht tijdelijk te verlammen, wat de huid een gladdere uitstraling geeft. Het is een goed voorbeeld van hoe medische ontdekkingen soms onverwachte toepassingen kunnen hebben in de cosmetische wereld.

Wij zijn aangesloten bij

“Mooi”

Lippen laten opvullen, het ziet er goed uit. Lekker vol en mooie vorm, precies zoals ik het wilde

“Geweldig!”

Voor het eerst een dermapen behandeling gehad, mega tevreden na 1 behandeling al duidelijk verschil!! Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling!!
Ontdek uw Schoonheid bij Amsterdam Skin Clinic, de Beste Keuze voor Cosmetische Verzorging

Maak een afspraak bij een van onze gecertificeerde artsen!

Hulp nodig? Bel ons: 020 – 8965871

Scroll naar beneden om een afspraak te maken