Pigment laserbehandelingen

Vanaf €50,-

Amsterdam Skin Clinic biedt geavanceerde cosmetische behandelingen, waaronder pigment laserbehandelingen, om effectief om te gaan met pigmentatieproblemen zoals ouderdomsvlekken, zonneschade, melasma en andere ongewenste pigmentaties. Naarmate de tijd verstrijkt, kan de huid haar elasticiteit en stevigheid verliezen, wat resulteert in pigmentatieproblemen en oneffenheden.

Onze pigment laserbehandelingen maken gebruik van geavanceerde technologie om doelgericht en veilig pigmentatie aan te pakken. De laserstralen richten zich op de melanine in de huid, de oorzaak van de pigmentatie, en breken deze af. Hierdoor wordt de overtollige pigmentatie verminderd, wat resulteert in een egalere teint en een verjongde uitstraling.

Bij Amsterdam Skin Clinic begrijpen we dat ongewenste pigmentatie niet alleen een fysiek aspect van de huid is, maar ook invloed kan hebben op het zelfvertrouwen en het algemene welzijn. Onze ervaren huidtherapeuten staan klaar om u te begeleiden door het proces van pigment laserbehandelingen, zodat u met een egale, stralende huid en hernieuwd zelfvertrouwen de deur uit kunt stappen.

Bij Amsterdam Skin Clinic maken we gebruik van de N-yag laser, een geavanceerd instrument voor pigmentatiebehandelingen. Deze laser heeft een diepe penetratiediepte, richt zich specifiek op melanine, is veilig voor diverse huidtypen en heeft minimale bijwerkingen. Naast het verminderen van pigmentatie, stimuleert de N-yag laser ook de collageenproductie voor een verbeterde huidtextuur en stevigheid. Onze inzet voor geavanceerde technologieën en ervaren professionals garandeert effectieve en veilige resultaten in cosmetische dermatologie.

De behandeling

Bij Amsterdam Skin Clinic maken we elke pigmentatielaserbehandeling persoonlijk en zorgvuldig. Tijdens het consult bespreken we jouw huidproblemen en stellen we samen een behandelplan op. Op de dag van de behandeling maken we de huid schoon en, als je dat wilt, brengen we een verdovende crème aan.

Onze huidtherapeute legt stap voor stap uit wat er gaat gebeuren. We gebruiken de N-yag laser, die bekend staat om zijn effectiviteit. Deze richten we op de plekken waar je pigmentatie wilt verminderen. Je voelt een lichte warmte, maar we gebruiken verkoelende technieken om het comfortabel te houden.

Direct na de behandeling kan er wat roodheid zijn, maar dat trekt snel weg. We geven je duidelijke nazorginstructies, inclusief hoe je de zon moet vermijden en welke huidverzorgingsproducten je het beste kunt gebruiken.

In de weken na de behandeling zie je geleidelijk verbetering. Mogelijk zijn er meerdere behandelingen nodig, afhankelijk van hoe ernstig de pigmentatie is.

Wat te doen na de behandeling?

Na een pigmentlaserbehandeling is het van groot belang om zorgvuldige nazorgmaatregelen te nemen om een soepel herstel te bevorderen. Bij Amsterdam Skin Clinic geven we je graag richtlijnen voor effectieve nazorg:

  • Zonbescherming: Bescherm je huid tegen direct zonlicht. Draag een zonnebrandcrème met minstens SPF 50, en vermijd overmatige blootstelling aan de zon gedurende enkele weken na de behandeling.
  • Hydratatie: Houd je huid goed gehydrateerd. Gebruik milde, hydraterende crèmes om de natuurlijke vochtbalans van je huid te behouden.
  • Vermijd agressieve stoffen: Vermijd producten met agressieve ingrediënten zoals retinol, zuren of bleekmiddelen gedurende de eerste dagen na de behandeling. Kies voor milde, hypoallergene huidverzorgingsproducten zoals SkinCeuticals.
  • Vermijd warmtebronnen: Vermijd hete baden, douches, sauna’s en intense lichaamsbeweging die overmatige transpiratie kan veroorzaken in de eerste 2 dagen na de behandeling.
  • Vermijd wrijving: Voorkom wrijving op de behandelde gebieden. Probeer niet te krabben of te pulken, aangezien dit de genezing kan vertragen en irritatie kan veroorzaken.
  • Vervolgafspraken: Plan eventuele vervolgafspraken volgens de aanbevelingen van je specialist. Soms zijn meerdere sessies nodig voor optimale resultaten.

Door deze nazorgstappen te volgen, help je je huid om volledig te herstellen en de gewenste resultaten te bereiken na een pigmentlaserbehandeling. Bij vragen of zorgen staat ons team bij Amsterdam Skin Clinic altijd klaar om te assisteren.

Plan gratis consult

MEET YOUR DOCTOR WHO WILL TREAT YOU

Plan gratis consult
Huidtherapeut
arrow-icon

Did you know?!

Wist je dat pigmentlaserbehandelingen bij Amsterdam Skin Clinic
effectieve oplossingen bieden voor diverse huidproblemen, zoals ouderdomsvlekken, zonneschade en melasma?

We are affiliated with

“Beautiful”

I had lip filler, it looks really great. Nice volume and great shape, exactly how I wanted it to be!

“Amazing!”

Had my first dermapen treatment, extremely satisfied, already a clear difference after just one treatment! I can’t wait for the next treatment!

Discover your beauty at Amsterdam Skin Clinic, the best choice for cosmetic care

Book an appointment with one of our certified doctors!

Need help? Call us: 020 – 8965871

Scroll naar beneden om een afspraak te maken