Spierontspanner

Uw unieke schoonheid, onze expertise.

Populaire zoektermen: Fillers, Spierontspanner, PRF, Laserontharing

Wat bereikt u met deze
behandeling?

Amsterdam Skin Clinic biedt diverse cosmetische behandelingen, waaronder Botox. Botox is een tijdelijke spierontspanner die effectief is bij het verminderen van rimpels. Tijdens de behandeling wordt Botox met een fijne naald onder de huid geïnjecteerd, wat leidt tot ontspanning van de spieren en verminderde spieractiviteit na ongeveer 2 weken. Dit resulteert in een vermindering of zelfs verdwijning van lijntjes en een egalere huid. Botox wordt volledig afgebroken door het lichaam en de effecten zijn na enkele maanden uitgewerkt. Indien gewenst kan de behandeling worden herhaald. Bovendien blokkeert Botox de werking van zenuwen op de zweetklieren, wat resulteert in verminderde transpiratie

 • Geen rimpels
 • Natuurlijk effect
 • Vrijwel pijnloos

Ervaren artsen voor mooie resultaten

Dr. Kirtie Doerga

BIG: 39919639701

Drs. Rahik Ahmed

BIG: 29923907401

Wij zijn aangeslotenbij

Wat kunt u van een behandeling verwachten?

Na de behandeling kunnen er kleine bobbels ontstaan op de injectieplaatsen, waar de botox is geïnjecteerd. Deze bobbels verminderen vrijwel direct en verdwijnen volledig na 1-2 dagen. Mogelijk is de injectieplaats ook licht gevoelig.

Het effect begint zichtbaar te worden na 7 dagen en na 2 weken is de Botox volledig opgenomen, waardoor het eindresultaat duidelijk wordt. De effecten blijven doorgaans ongeveer 3 maanden aanhouden, waarna we aanbevelen om een vervolgafspraak te plannen.

 • 1
  Wensen bespreken
 • 2
  Eerlijk advies
 • 3
  Gezichtsuitdrukkingen maken om spier af te tekenen
 • 4
  Botox toedienen

“Mooi”

Lippen laten opvullen, het ziet er goed uit. Lekker vol en mooie vorm, precies zoals ik het wilde

“Geweldig!”

Voor het eerst een dermapen behandeling gehad, mega tevreden na 1 behandeling al duidelijk verschil!! Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling!!
Ontdek uw Schoonheid bij Amsterdam Skin Clinic, de Beste Keuze voor Cosmetische Verzorging

Maak een afspraak bij een van onze gecertificeerde artsen!

Hulp nodig? Bel ons: 020 – 8965871

Scroll naar beneden om een afspraak te maken